Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Belgienii, îngăduitori cu naționala după 2-0 cu România! Reacția presei de la Bruxelles după prima victorie la EURO 2024

Presa din Belgia a lăudat naționala lui Domenico Tedesco după 2-0 cu România. Jurnaliștii belgieni au trecut ușor peste eșecul de la debut cu Slovacia.
23.06.2024 | 01:12
Belgienii ingaduitori cu nationala dupa 20 cu Romania Reactia presei de la Bruxelles dupa prima victorie la EURO 2024
Cum a reacționat presa din Belgia după 2-0 cu România la EURO 2024. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Belgia a reintrat în cărți la EURO 2024, după victoria cu România, scor 2-0, în etapa a doua din Grupa E. Naționala lui Domenico Tedesco are nevoie de victorie cu Ucraina pentru îndeplinirea obiectivului, calificarea în „optimi” de pe prima poziție.

Belgienii, îngăduitori cu naționala după 2-0 cu România! Reacție presei de la Bruxelles după prima victorie la EURO 2024

Naționala Belgiei a stat pe un butoi de pulbere înainte de meciul cu România de la Koln. Eșecul cu Slovacia a băgat spaima în naționala lui Domenico Tedesco. Totuși, „dracii roșii” au avut forța să revină și au redresat corabia chiar împotriva „tricolorilor” la Koln.

ADVERTISEMENT

„Belgia se liniștește cu o victorie împotriva României și încă mai poate spera la primul loc în grupă”, au titrat jurnaliștii belgieni de la Le Soir. În ultima rundă, Belgia o înfruntă pe Ucraina la Stuttgart.

Youri Tielemans și Kevin De Bruyne au marcat pentru Belgia în meciul cu România. Romelu Lukaku, ghinionistul turneului final până în prezent, a reușit să-l învingă pe Florin Niță, însă reușita a fost anulată pentru un ofsaid milimetric.

ADVERTISEMENT

„Red Devils, primă repriză impresionantă cu România. Cei mai buni au fost Kevin De Bruyne și Keon Casteels”

„Diavolii roșii” au spart gheața și au obținut prima victorie la EURO 2024 din Germania. Jurnaliștii belgieni au remarcat prima repriză foarte bună a naționalei lui Domenico Tedesco. Tielemans a marcat după 74 de secunde, cel mai rapid gol al belgienilor din istorie la turneele finale.

„Uf! Red Devils au obținut prima victorie la Campionatul European, după o primă repriză impresionantă. De Bruyne a închis meciul după pauză. Cei mai buni au fost Kevin De Bruyne și Koen Casteels”, au scris belgienii de la Nieuwsblad.

ADVERTISEMENT

„Belgia ar fi trebuit să marcheze mai mult”, a fost opinia ziariștilor de la Bruxelles. Keon Casteels, portarul naționalei Belgiei, a avut numeroase intervenții salvatoare în fața „tricolorilor”. Portarul în vârstă de 31 de ani a ținut intactă poarta belgienilor.

La Derniere Heure, reacție spectaculoasă după Belgia – România 2-0

La Derniere Heure, singurul cotidian belgian în limba franceză, a acoperit integral meciul Belgiei împotriva României de la EURO 2024. Jurnaliștii belgieni sunt de părere că naționala lui Domenico Tedesco poate face o figură frumoasă la turneul final din Germania.

ADVERTISEMENT

„Red Devils se relansează la Euro cu o victorie împotriva României (2-0). Diavolii sub microscop: Casteels salvatorul, Lukaku cel ghinionist, Tielemans și De Bruyne eliberatorii”, au titrat belgienii.

ADVERTISEMENT
3,35 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” în meciul Slovacia - România