Sport

Belgienii sunt siguri că Denis Drăguș este o soluție pentru Standard Liege în a doua parte a sezonului: ”Viteza și tehnica pot ajuta echipa”

15.01.2020 | 10:58
Belgienii sunt siguri ca Denis Dragus este o solutie pentru Standard Liege in a doua parte a sezonului Viteza si tehnica pot ajuta echipa
ADVERTISEMENT

Ajuns la Standard Liege în august 2019 ca un posibil urmaș al lui Răzvan Marin, atacantul Denis Drăguș nu a convins în Belgia și a fost mai mult rezervă sau în afara lotului. În pauza de iarnă, echipa din Liege s-a despărțit de Renaud Edmond, iar Drăguș are mari șanse de a primi mai multe minute din partea antrenorului.

Belgienii sunt siguri că Denis Drăguș este o soluție pentru Standard Liege în a doua parte a sezonului: ”Viteza și tehnica pot ajuta echipa”

Conform jurnaliștilor de la Walfoot.be, Denis Drăguş ar putea reprezenta o soluție viabilă pentru atacul lui Standard Liege în a doua parte a sezonului. Internaționalul român a jucat foarte puțin până acum la echipa belgiană, la care a venit în luna august de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

”Denis Drăguș s-a afirmat la Viitorul Constanța ca fiind un marcator desăvârșit. Contribuția esențială a tânărului român la jocul lui Standard se bazează pe viteza și tehnica sa.

El poate juca și ca număr 9, dar și ca extremă. Abilitatea lui de a lovi și viteza din teren arată un jucător cu multe calități”, scriu belgienii despre român.

ADVERTISEMENT

Denis Drăguș a ajuns la Standard în perioada de transferuri din vara trecută. Nu mai puțin de 2.000.000 de euro a încasat Viitorul lui Gică Hagi pentru jucătorul de 20 de ani.

Dacă la Ovidiu, Drăguș a impresionat, marcând 13 goluri în 57 de meciuri, la Liege acesta nu a convins în nicio competiție.

ADVERTISEMENT

Drăguş a prins doar patru meciuri pentru Standard în meciuri oficiale, două în Jupiler League și două în Cupa Belgiei, din postura de rezervă, fiind introdus cel mai devreme în minutul 71, fără să reușească să înscrie.

  • 5 minute a prins Drăguș pentru Standard Liege în campionat

Punctele slabe ale lui Drăguș

Dacă viteza și tehnica îl ajută pe Drăguș, individualismul și greșelile normale pentru vârsta lui sunt punctele slabe ale românului, consideră cei din presa belgiană.

ADVERTISEMENT

Recent, Denis Drăguş a fost introdus de antrenorul Michel Preud’homme în ultimele minute ale amicalului cu olandezii Zwolle (2-0), disputat într-un stagiu de pregătire din Spania.

Drăguș poate debuta în 2020 într-un meci oficial pentru Standard pe 17 ianuarie, pe terenul lui KV Mechelen, în campionat. În clasament, echipa din Liege este pe locul 5 după 21 de etape.

ADVERTISEMENT
Tags: