Sporturi

Belinda Bencic o laudă pe Simona Halep. “A fost cu adevărat drăguță! M-a impresionat”

29.10.2019 | 19:46
Belinda Bencic o lauda pe Simona Halep A fost cu adevarat draguta Ma impresionat
ADVERTISEMENT

Belinda Bencic a învins-o pe Petra Kvitova în grupa roșie de la Turneul Campioanelor, scor 6-3, 6-1, 6-4, iar sportiva din Elveția a susținut o conferință de presă la finalul meciului și nu a ezitat să o laude pe Simona Halep, fostul lider mondial din clasamentul WTA.

Belinda Bencic o laudă pe Simona Halep după victoria de la Shenzen

Jucătoarea elvețiană a fost surprinsă de gestul Simonei Halep de la Shenzen. Aceasta susține că românca a felicitat-o pentru evoluția ei de la Moscova, acolo unde a câștigat turneul și s-a calificat la Turneul Campioanelor 2019 după reușita din Rusia.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Simona Halep și a fost cu adevărat drăguță. M-a impresionat! M-a felicitat pentru ce am făcut la Moscova și a însemnat enorm pentru mine. Este plăcut că avem astfel de interacțiuni. E final de sezon și simt că toată lumea este un pic mai prietenoasă”, a spus Bencic într-o conferință de presă.

Simona Halep și Belinda Bencic se pot duela în semifinalele Turneului Campioanelor 2019

Simona Halep și Belinda Bencic fac parte din grupe diferite la Turneul Campioanelor 2019, dar se pot întâlni în semifinalele de la Shenzhen. Românca face parte din grupa violet, alături de Bianca Andreescu, Elina Svitolina și Karolina Pliskova, iar elvețianca se duelează în grupa roșie cu Kiki Bertens, Petra Kvitova și Ashleigh Barty.

ADVERTISEMENT

Kiki Bertens i-a luat locul în grupa roșie lui Naomi Osaka, după ce jucătoarea care ocupă locul 2 în clasamentul WTA s-a retras marți dimineața după ce a întâmpinat probleme la umărul drept. „Sunt foarte dezamăgită pentru că trebuie să mă retrag din această competiție. A fost un eveniment extraordinar la Shenzhen, cel mai mare eveniment WTA din tot acest an. Nu așa am vrut să se termine turneul sau sezonul pentru mine. Vreau să mă fac bine și sper să mă întorc aici la anul”, a fost anunțul japonezei