Life

Beliz din serialul Doctorul minune, gest care i-a surprins pe fani. Unde a apărut Hazal Turesan în rochie de mireasă

Hazal Turesan, actrița care îi dă viață personajului Beliz din serialul Doctorul minune, și-a luat prin surprindere fanii. Aceasta a postat mai multe fotografii în rochie de mireasă.
01.12.2021 | 19:32
Beliz din serialul Doctorul minune, gest care i-a surprins pe fani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Hazal Turesan este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. A apărut în mai multe seriale și are mii de fani pe conturile de socializare

Publicul din România o cunoaște mai ales din serialul Doctorul minune de la Kanal D, aceasta fiind cea care i-a dat naștere personajului Beliz.

ADVERTISEMENT

Actrița și-a surprins de curând fanii cu o apariție de senzație.

Beliz din serialul Doctorul minune, gest care i-a surprins pe fani. Unde a apărut Hazal Turesan în rochie de mireasă

Hazal a debutat pe micile ecrane în anul 2008, în serialul Unutma Beni. A impresionat imediat publicul și a devenit rapid una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia. Chiar dacă a devenit cunoscută după ce a apărut în mai multe seriale, nu a uitat niciodată de marea sa dragoste. Teatrul.

Aceasta a acceptat să joace într-o piesă, Kuvetteki Gelinler,  pe scena teatrului național din Istanbul. Premiera a avut loc în luna noiembrie. Apariția sa i-a surprins pe toți. Frumoasa Hazal a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă, iar machiajul a fost deosebit.

ADVERTISEMENT

Primele fotografii au fost postate chiar de cunoscuta actriță pe contul său de Instagram, acolo unde este urmărită de aproximativ un milion de persoane.

Drama prin care a trecut Hazal Turesan

Este mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, dar în urmă cu câțiva ani a trecut prin clipe cumplite. Și-a pierdut tatăl, din cauza cancerului pulmonar. În acel moment, Hazal avea un rol în Kara Pară Ask. A urmat o perioadă foarte grea pentru actriță. A găsit totuși puterea să revină la filmări și să încheie proiectul.

ADVERTISEMENT

Cea care mereu i-a fost alături și i-a dat încredere a fost mama sa.

“Sunt o persoană care este foarte recunoscătoare pentru ceea ce am, după ce mi-a pierdut tatăl. Încerc să nu cad sub standardele mele actuale. Pot să protejez asta? Este minunat.

Prietenii mei sunt cu mine? Foarte bine. Pot contacta o persoană cu un apel telefonic în cel mai rău caz ori de câte ori am un moment fericit sau când am probleme? Da. 

ADVERTISEMENT

Sunt atât de multe lucruri în viața mea încât primesc răspunsul afirmativ. Așa că pot spune că viața mea este foarte bună”, declara actrița pentru presa din Turcia.

ADVERTISEMENT