Sport

Vizită surpriză la CSM București – Metz. „Mămica” Bella Gullden și-a revăzut fostele coechipiere. Cum arată acum handbalista. Galerie foto

05.04.2019 | 21:33
Isabelle Gullden a fost pe teren anul trecut, la CSM București - Metz

CSM București a pierdut meciul tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, scor 26-31, în fața celor de la Metz, într-o partidă în care „tigroaicele” au început prost ambele reprize. Campioana României are șanse minime să mai intre în Final Four-ul competiției. Elevele lui Dragan Djukic au pierdut chiar dacă au avut parte de susținători cu nume.

Bella Gullden a fost la meciul CSM București – Metz

Amanda Kurtovic, Cristina Neagu și Dragana Dvijic au privit meciul din tribune. Ultima a fost însoțită la partida jucată în Sala Dinamo de fotbalistul celor de la FCSB, Bogdan Planic. La meci a fost prezentă și fosta jucătoare a celor de la CSM București, Bella Gullden.

Isabelle Gullden a jucat pentru CSM București până la finalul sezonului precedent. După sezoanele petrecute în capitala României, suedeza a semnat cu Brest. Gullden a avut un ghinion teribil și a suferit o accidentare dură într-un meci contra celor de la Rostov.

Bella Gullden, oaspete de seamă la meciul CSM București – Metz

Cu toate acestea, tot răul spre bine pentru internaționala scandinavă. În perioada de absență prilejuită de accidentare, Gullden a rămas însărcinată și urmează să nască în luna iulie a acestui an. Ea a fost surprinsă de reporterii FANATIK cu nouă înfățișare de mămică la partida dintre CSM București și Metz, unde a făcut fotografii cu fanii prezenți la Sala Dinamo. VEZI GALERIE FOTO