Sport

Bella Gullden, interviul de adio de la CSM: “Simt o mare dezamăgire”

14.05.2018 | 00:38
Bella Gullden interviul de adio de la CSM Simt o mare dezamagire
Meciul de handbal dintre CSM Bucuresti si Rostov Don din finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor la handbal feminin, disputat in Budapesta,

Izabelle Gullden este una dintre cele mai iubite jucătoare străine care au evoluat în țara noastră. A ajuns la CSM București în 2015 și a reușit să câștige Liga Campionilor la primul ei sezon la echipa “tigroaicelor”.

După ce a pus umărul la cele 3 calificări consecutive în Final Four, suedeza a decis să plece la Brest, o echipă care are ca scop clădirea unei echipe de Final Four în Europa. Bella Gullden a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.RO după încheierea turneului Final Four de la Budapesta, în care CSM București a încheiat pe locul 3 după 31-30 în finala mică împotriva lui Rostov.

“Voi lupta să ajung din nou în Final Four cu Brest”

Felicitări pentru locul 3 în acest Final Four. Odată cu încheierea acestui turneu, aventura ta la CSM București se apropie de final. Cum ai caracteriza cei trei ani ai tăi?

– Ooooh. Au fost multe bune și câteva rele. Primul sezon a fost unul magic în care am reușit să câștigăm și Champions League, dar da, a fost o experiență frumoasă.

Ai semnat deja cu Brest și spui că obiectivul tău este acela de a juca din noul în Final Four…

– Da. Obiectivul acesta este, să mă întorc aici (n.r. la Budapesta). Poate nu la anul, dar este un proiect la fel ca și cel al CSM când am venit și care se construiește încet-încet. Sper și voi lupta ca să ajung din nou în Final Four.

“În inima mea simt o mare dezamăgire”

Cum ai trecut peste înfrângerea cu Gyor din semifinale. Este un moment dureros…

– Foarte greu. Aș minți dacă spun că nu mai simt acea înfrângere. În inima mea încă simt dezamăgire. Voiam atât de mult să câștigăm, dar nu am putut să performăm ieri.

Ce s-a schimbat azi la meciul cu Rostov în care ați avut o altă față?

– Ieri nu reușeam să înscriem și nu am fost rapide. Astăzi am fost foarte rapide. Și în momentul în care joci handbal în viteză, ești mai puțin obosit. Pentru că nu mai trebuie să lupți pentru fiecare minge și uneori este mai bine să alerg și e și mai ușor să înscrii.

“Pot să spun doar atât despre perioada CSM: a fost extraordinar”

Cum a fost atmosfera în vestiar înainte de Final Four și în timpul acestui turneu?

– Înainte de Final Four a fost totul foarte bine. Ne-am simțit bine, atmosfera cu toate fetele a fost foarte bună, cu antrenorul la fel. După jocul de ieri, nu putea să fie o atmosferă fun. Am fost la control anti-doping, deci nu știu cum a fost exact după meci. Poți să simți că fiecare este dezamăgit.

Ești jucătoarea preferată a fanilor lui CSM București. Bănuiesc că știi asta, nu?

– (Râde). Știu că am un mic fanclub. Fanii sunt extraordinari. Oriunde mergem, lumea ne încurajează și să joc în România a fost o experiență fantastică. Din fericire, și la Brest am auzit că sunt fanii foarte frenetici.

Ai petrecut 3 ani în România la CSM București. Care este cuvântul cu care ai descrie experiența de aici?

– Cred că pot să spun că doar atât: a fost extraordinar.

28 de ani are Izabelle Gullden

2016 este anul în care Bella Gullden a câștigat trofeul Champions League cu CSM București