Life

Bella Santiago, confesiune după eliminarea din proiectul de la Kanal D. Cum a colaborat cu Teo Trandafir

Bella Santiago l-a înlocuit pe Bursucu în cadrul emisiunii de la Kanal D, însă acum a fost nevoită să renunțe la colaborarea cu Teo Trandafir. Ce a învățat de la prezentatoare?
09.06.2022 | 19:20
Bella Santiago confesiune dupa eliminarea din proiectul de la Kanal D Cum a colaborat cu Teo Trandafir
Bella Santiago, adevărul despre colaborarea cu Teo Trandafir: ”Am învățat multe lucruri”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață s-a confesat după eliminarea din proiectul în care a lucrat cu Mihai Mitoșeru și moderatoarea Teo Trandafir. Vedeta a dezvăluit lecțiile pe care le-a învățat de la colegii din echipa de la Teo Show.

Bella Santiago, adevărul despre colaborarea cu Teo Trandafir: ”Am învățat multe lucruri”

Bella Santiago a spus adevărul despre colaborarea cu postul de televiziune turcesc, unde a făcut parte dintr-un proiect în ultimele luni. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a bucurat din plin de filmări.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Teo Show intră în vacanță și va suferi unele modificări, iar asta înseamnă că frumoasa artistă a încheiat contractul pe care-l avea cu Kanal D. Vedeta a avut ocazia să cunoască oameni pe care nu-i știa.

„A fost foarte frumoasă experiența de la Teo Show, pentru că am învățat multe lucruri de la aceasta. Mi-a plăcut foarte multe proiectul și să fiu acolo!

ADVERTISEMENT

Să fiu lângă ei, să cunosc artiști, oameni pe care nu-i știam și acolo i-am cunoscut. Eu m-am bucurat că am fost lângă Teo”, a mărturisit Bella Santiago pentru click.ro.

La prima întâlnire Teo Trandafir i-a spus vedetei să fie naturală, așa cum este de obicei, să nu pară altcineva. În plus, prezentatoarea a mai menționat faptul că telespectatorii observă foarte bine acest mic „secret”.

ADVERTISEMENT

Bella Santiago, planuri în cariera muzicală

Bella Santiago a acceptat fără să stea pe gânduri proiectul de la Kanal D și nu vrea să renunțe la televiziune. Cântăreața ar vrea să ajungă și în alte show-uri, însă momentan se concentrează pe cariera muzicală.

Vedeta dezvăluie că așteaptă oferte din partea postului de televiziune Kanal D, cu care a semnat în ultima perioadă. De asemenea, artista plănuiește să lanseze o nouă piesă, una care să fie hit în sezonul estival.

ADVERTISEMENT

„Planul meu este să fac o nouă melodie, să lansez o piesă și să fie hit. Aș mai vrea să colaborez cu televiziunea, dar încă aștept ofertă”, a mai adăugat cântăreața, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT