Life
notix pixel id

Bella Santiago nu e doar cântăreață, ci și inventatoare de prăjituri. Ce delicii știe să facă artista

22.07.2020 | 15:24
Bella Santiago nu e doar cântăreață, ci și inventatoare de prăjituri. Ce delicii știe să facă artista
Bella Santiago este o bucătăreasă desăvârșită, pe lângă cântăreață. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bella Santiago este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar talentul ei este apreciat nu doar de public, ci și de marii specialiști în muzică.

Bella Santiago inventează prăjituri cu ingrediente din Filipine

Puțini știu că filipineza are un restaurant în București, în sectorul 1, și o cofetărie, iar rețetele ei fac furori printre amatorii de dulce mai ales.

Cântăreața inventează prăjituri cu ingrediente din țara ei de origine, iar una dintre rețetele brevetate de ea este un cheescake cu fructe din Filipine.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că nu prepară ea toate prăjiturile pentru că nu are timp, dar cofetăresele sunt încântate de ideile cu care vin, iar multe dintre ele primesc ok-ul din partea clienților.

Artista a stat pe tușă o perioadă, ca mai toți muzicienii, din cauza stării de urgență. De curând, au început să curgă și ofertele, iar în curând va cânta pe o scenă mare alături de mari cântăreți, printre care și îndrăgita Monica Anghel.

ADVERTISEMENT

Va cânta pe scenă alături de Monica Anghel, în curând

„Momentan nu am concerte, dar a început să meargă. O să cânt în curând cu Monica Anghel într-un concert mare, pe o scenă mare, dar încă nu pot să dau detalii despre el. Am și botezuri deja programate”, a dezvăluit simpatica vedetă la Teo Show.

Cântăreața a spus și cum reueșește să își mențină silueta de invidiat, în condițiile în care este o gurmandă înnăscută și nu poate sta departe de dulciuri, iar aici o înțelegem majoritatea dintre noi.

ADVERTISEMENT

„Îmi păstrez silueta mâncând. Mă rog, mai mult gust. Fac sport în fiecare dimineață. Cam două ore pe săptămână și încerc să nu mănânc așa mult”, a declarat Bella Santiago în emisiunea lui Teo Trandafir.

Popularitatea Bellei a explodat în urma câștigării unui sezon „Te cunosc de undeva” și a participării la Selecția Națională a competiției Eurovision.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri