Life

Bella Santiago primește o lovitură dură înainte de nuntă: „M-am supărat”

Bella Santiago are o mare supărare înainte de nuntă! Cântăreața se căsătorește anul ăsta, iar cea mai importantă persoană din viața ei va lipsi.
11.03.2023 | 15:21
Bella Santiago primeste o lovitura dura inainte de nunta Mam suparat
Bella Santiago și partenerul ei fac nuntă pe 26 mai. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bella Santiago primește o lovitură dură de la soartă în anul în care face nuntă! Cântăreața nu va putea petrece cea mai frumoasă zi a vieții sale cu toată familia.

Bella Santiago, lovitură dură înainte de nuntă. Mama vedetei nu va fi prezentă

Cea mai dragă ființă, mama ei, aflată în Filipine, a anunțat-o deja că nu va veni la nunta ei. Femeia care i-a dat viață artistei are un motiv bine întemeiat.

ADVERTISEMENT

Dincolo de frica pe care femeia o are de avion, mama Bellei are și niște probleme de sănătate care nu îi permit să se aventureze peste mări și țări. Filipineza se plânge de ani buni de durerile la spate, iar în tot acest timp Bella a încercat s-o ajute, îndrumând-o de la distanță.

„Mama are 68 de ani. Niciodată nu a călătorit, în viața ei, cu avionul. Chiar înainte mi-a spus că vine. A fost la doctor și i-a zis doctorul că are probleme cu spatele, are probleme cu spatele de mult. Are scolioză și având în vedere vârsta ei, e mai greu să călătorească și să stea în avion 16 ore.

ADVERTISEMENT

O înțeleg și pe ea. M-am supărat un pic, dar după aceea am înțeles”, a declarat Bella Santiago pentru revista Viva!.

Cântăreața s-a cununat civil în 2017 cu un kinetoterapeut

Nunta mult așteptată a fostei concurente de la Bravo, ai stil Celebrities va avea loc pe 26 mai. La marea petrecere sunt așteptate 200 de persoane. Bella a mărturisit în urmă cu câteva luni, pentru click.ro, că nu va respecta în totalitate tradițiile filipineze.

ADVERTISEMENT

De pildă, în țara de unde provine, la nuntă se aleg 10 perechi de nași, însă Bella vrea să facă evenimentul în stil românesc, fiind suficient o nașă. Bella a vrut să se căsătorească în anul 2019, însă a tot amânat momentul, iar 2023 pare să fie anul cel mai potrivit.

Trebuie spus că vedeta a făcut cununia civilă cu partenerul ei, Nicolae Ionuț Grigore, în urmă cu câțiva ani, dar cei doi nu s-au căsătorit și religios. Pe soțul ei, Ionuț, de profesie kinetoterapeut, vedeta l-a cunoscut prin intermediul unui prieten comun, un cântăreț de la trupa Jukebox.

ADVERTISEMENT