Fotbal intern

Belodedici vrea să îi împace: „Eu sunt și FCSB-ist, și cu CSA”

03.05.2018 | 22:38
Belodedici vrea sa ii impace Eu sunt si FCSBist si cu CSA

Fost dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni, Miodrag Belodedici a vorbit despre conflictul dintre Gigi Becali și Armată care a rupt Steaua în două la nivel de club, suporteri dar și foști jucători ai clubului.

”Este o dezbinare. Avem sentimente triste față de ceea ce se întâmplă acum cu Steaua, cu FCSB, cu CSA, cu muzeul Stelei. Putea să fie un muzeu frumos cum e la Steaua Roșie Belgrad. Au Cupa Campionilor, Cupa Intercontinentală, toate trofeele pe care le-au câștigat. La noi nu este nimic, doar vorbe și povești. E foarte trist”, a spus Miodrag Belodedici la Look Tv.

Scandalul dintre CSA și FCSB a prins suflarea stelistă în prag de sărbătoare. Pe 7 mai gloriile steliste ar fi trebuit să se întâlnească pentru a celebra finala de la Sevilla, dar Belodedici se arată foarte supărat de situație: ”Din păcate, în țara noastră avem o fotografie a dezbinării incredibile. Ieri am jucat fotbal cu căpitanul nostru, cu Tudorel Stoica, și nu mi-a zis nimic. Nu ne-a anunțat nimeni că o să fie o întâlnire”.

Belodedici ține și cu FCSB și cu CSA

Fostul mare fundaș al ”roș-albaștrilor” o recunoaște pe FCSB drept continuatoarea echipei la care a evoluat între anii 1982-1988 și 1998-2001. ”Eu sunt și FCSB-ist, și cu CSA. Sunt și cu una și cu alta. Dacă privim așa… FCSB e continuatoarea Stelei. Și eu am participat la echipă până în 2001. Au avut rezultate și era Steaua, nu? Acum, după acest proces, și-a pierdut numele. Dar eu sunt și cu una, și cu alta”.

Recursul făcut de Gigi Becali pentru marca Steaua se va judeca vineri, 4 mai. Patronul FCSB e de părere că justiția îi va da câștig de cauză.

13 trofee a cucerit Belodedici la Steaua: 6 titluri, 5 Cupe, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei