Fotbal international

Belotti are o nouă clauză de reziliere! Cluburile mari îşi pot lua gândul de la el

Andrea Belotti, vedeta lui FC Torino, este în negocieri avansate cu şefii echipei pentru semnarea unui nou contract, dar şi a unei noi clauze de reziliere a contractului importantă. Atacantul are...
24.09.2017 | 17:07
Belotti are o noua clauza de reziliere Cluburile mari isi pot lua gandul de la el

Andrea Belotti, vedeta lui FC Torino, este în negocieri avansate cu şefii echipei pentru semnarea unui nou contract, dar şi a unei noi clauze de reziliere a contractului importantă. Atacantul are în acest moment o clauză de 100 de milioane de euro, valabilă doar pentru echipele din afara Serie A, însă este greu de crezut că în eventualitatea în care granzii din Serie A vor oferi cele 100 de milioane de euro, oficialii lui Torino nu vor accepta oferta.

Surse din cadrul presei italiene au afirmat că atacantul italian este în discuţii secret cu propria echipa şi ar urma să semneze un nou contract prin care ar câştiga 3 milioane de euro, sumă care l-ar ţine departe pe vârful italian de AC Milan şi Chelsea, formaţii care l-au dorit cu insistenţă pe Belotti în vară, dar nu au ajuns la un acord în ceea ce priveşte suma de transfer a fotbalistului, însă şi de o clauză de reziliere mult mai mare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Belotti a impresionat în ultimul sezon

Internaţionalul de doar 23 de ani a înscris 26 de goluri în sezonul trecut din Serie A şi a ocupat ultima treaptă a podiumului în clasamentul golgheterilor din campionatul italian. Randamentul lui Belotti nu a scăzut nici în acest sezon, iar în primele şase meciuri în toate competiţiile a punctat de cinci ori. Actuala înţelegere a lui Belotti cu Torino expiră în vara lui 2021.

Fotbalistul are şansa să îşi îmbunătăţească randamentul în Juventus – FC Torino, meci programat sâmbătă seară, de la 21:45, în Serie A. Belotti nu a reuşit să înscrie niciodată pe Juventus Stadium, dar a marcat în ultimele două partide pe care FC Torino le-a disputat pe teren propriu împotriva mult mai titratei rivale din oraş.

45 de goluri în 80 de meciuri are Belotti la Torino

30 de milioane de euro este cota lui de piaţă