Life

Ben Affleck, surprins îmbrățișându-se cu fosta sa soție. Cum a reacționat Jennifer Lopez

Ben Affleck a fost surprins în timp ce se îmbrățișă cu Jennifer Garner, fosta sa soție. Cum a reacționat Jennifer Lopez?
18.09.2023 | 19:19
Ben Affleck surprins imbratisanduse cu fosta sa sotie Cum a reactionat Jennifer Lopez
Ben Affleck, surprins îmbrățișându-se cu fosta sa soție. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au regăsit după ani buni. Cei doi s-au și căsătorit însă iată că niște imagini apărute pe internet par să schimbe totul. În peisaj a apărut fosta soție a actorului.

Ben Affleck, surprins îmbrățișându-se cu fosta sa soție

Benn Affleck și Jennifer Lopez formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood. Lucrurile păreau să meargă bine între cei doi după nuntă, până la apariția anumitor imagini.

ADVERTISEMENT

Celebrul actor a fost surprins în timp ce își îmbrățișa fosta soție, pe Jennifer Garner. În imagini, cei doi se aflau în mașina actorului. Iar fiica celor doi se afla și ea în autoturism la acel moment.

Cei mai revoltați au fost fanii. Asta în condițiile în care mulți și-au amintit că tot din cauza lui Jennifer Garner, Benn Affleck și Jennifer Lopez s-au despărțit prima oară, în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Iar unele comentarii au fost extrem de răutăcioase. Mulți au acuzat-o pe Garner că ar fi o ”distrugătoare de căsnicii”. Alte replici însă au fost și mai dure de atât. Ce s-a văzut, de fapt, în imagini?

Ben Affleck stătatea cu capul pe umărul fostei soții. Iar fotografiile au apărut mai în toate tabloidele. Asta le-a amintit multora de scandalul de acum 20 de ani, când Jennifer Lopez și faimosul actor s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Jennifer Lopez

Ce reacție a avut Jennifer Lopez când l-a văzut pe Ben Affleck în brațele fostei sale soții? Vedeta nu a spus nimic, ci din contră, a încercat să evite speculațiile. Drept dovadă, la câteva zile de la publicarea imaginilor, ambii parteneri s-au afișat împreună.

Mai mult de atât, vedeta a vrut să confirme faptul că își iubește soțul, iar lucrurile sunt reciproce. “Iubesc această persoană, o iubesc cu toată inima şi sufletul meu, iar iubirea aceasta este reciprocă”, spunea aceasta.

Menționăm că deși au existat zvonuri legate de o nouă despărțire a celor doi, iată că artista își vede de treaba ei. Aceasta se pregătește să lanseze un nou albul, care este inspirat din povestea lor de dragoste. 

ADVERTISEMENT

Amintim că ambii parteneri s-au cunoscut pentru prima oară în 2002. Erau atunci colegi pe platoul de filmare, iar după puțin timp s-au și logodit. Cei doi aveau însă să se despartă și să se regăsească după ani buni.