News

Ben Oni Ardelean neagă că ar fi trădat PNL-ul și pe Orban. Premierul știe cine a făcut fotografia compromițătoare

30.05.2020 | 20:31
Ben Oni Ardelean neaga ca ar fi tradat PNLul si pe Orban Premierul stie cine a facut fotografia compromitatoare
ADVERTISEMENT

Ben Oni Ardelean, deputatul care e bănuit de colegii din PNL că ar fi „sifonat” fotografia cu Ludovic Orban cu țigara în mână, dă asigurări că nu se face responsabil de trădare.

Ben Oni Ardelean neagă că ar fi trădat partidul și pe Ludovic Orban

Potrivit Libertatea, cei din PNL îl suspectează pe Ben Oni Ardelean că ar fi cel care a dat presei fotografia compromițătoare cu Ludovic Orban și cabinetul său la o întâlnire informală cu țigări, alcool și nicio mască de protecție.

ADVERTISEMENT

Deputatul a refuzat dialogul cu presa, însă a transmis un mesaj în interiorul partidului, pe Whatsapp.

Ardelean susține cu tărie că nu are nicio implicare în întregul scandal, dând asigurări că nu a trădat niciodată partidul sau pe Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Dragi colege si colegi, sunt sigur că au ajuns si la voi bârfele care circulă pe net, cum că eu as fi autorul fotografiei care circulă. Nu am răspuns presei că nu am de ce să reactionez la bârfe si nici nu vreau să intrețin atmosfera prin dezmintiri la ceea ce apare pe surse.

Dar, din respect față de voi, colegii mei, vă spun clar si răspicat: nu am nicio legătură cu ceea ce a apărut in spațiul public”, a explicat Ardelean.

ADVERTISEMENT
Ben Ardelean neagă că ar avea legătură cu „scurgerea de informații”
Ben Ardelean neagă că ar avea legătură cu „scurgerea de informații”. Foto: Libertatea

La întâlnirea cu țigări și alcool a lui Orban au mai fost invitați vicepremierul Raluca Turcan, dar și miniștrii Lucian Bode, Bogdan Aurescu, Virgil Popescu, Adrian Oros, alături de șeful Cancelariei Ionel Dancă și deputatul Ben Oni Ardelean.

Ludovic Orban a fost amendat cu 3.000 de lei pentru că nu a purtat mască, dar și pentru că a fumat în interiorul unei clădiri.

ADVERTISEMENT

Premierul bănuiește că fotografia a fost făcută de o persoană care nu apare în cadru, implicit Ben Oni Ardelean. „Eventual, cine ne-a servit putea să o facă”, s-a rezumat să declare Orban, când a fost întrebat dacă bănuiește cine a făcut fotografia care îi va costa pe cei din PNL câteva procente în sondaje.

ADVERTISEMENT