Alegeri 2024

Ben Oni Ardelean, semnal de alarmă pentru liderii PSD și PNL. ”Trebuie păstrată această stabilitate politică. Nu trebuie făcute greșeli”

Ben Oni Ardelean trage un semnal de alarmă în contextul tensiunilor din coaliție privind data alegerilor prezidențiale. ”Trebuie păstrată această stabilitate politică”.
02.07.2024 | 23:21
Ben Oni Ardelean semnal de alarma pentru liderii PSD si PNL Trebuie pastrata aceasta stabilitate politica Nu trebuie facute greseli
Ben Oni Ardelean, semnal de alarmă pentru liderii PSD și PNL Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deputatul PNL, Ben Oni Ardelean, a vorbit, marți, despre disensiunile din coaliție privind data alegerilor prezidențiale și a subliniat că ”au vrut toți alegeri în septembrie”.

”Trebuie păstrată această stabilitate politică”

Ben Oni Ardelean a afirmat că într-un astfel de context în care lucrurile s-au așezat pe cele două partide, este nevoie de o gândire lucidă.

ADVERTISEMENT

„Au vrut toți alegeri în septembrie. Eu cred că într-un astfel de context în care lucrurile s-au așezat pe cele două partide, pe PNL și PSD, este nevoie de o gândire foarte lucidă.

Au luat un scor foarte bun. Populația a votat într-o direcție în care să dea un vot de încredere celor două partide”, a declarat Ben Oni Ardelean, la B1.

ADVERTISEMENT

Deputatul PNL este de părere că trebuie păstrată această stabilitate politică și că cel puțin în 2025, PSD și PNL vor forma din nou o coaliție.

”Părerea mea e că trebuie păstrată această stabilitate politică și cred, și în continuare, că cel puțin în 2025 vom avea din nou o coaliție împreună. Așadar, nu trebuie făcute greșeli”, a atras atenția deputatul.

ADVERTISEMENT

Liberalul a subliniat că orice astfel de greșeală costă, ”în mod special pe plan extern, dacă în momentul acesta facem vreo greșeală, din punctul nostru de vedere, ratăm nu doar stabilitatea zonei de care depinde foarte mult toată regiunea de noi în momentul acesta, și o spun cu toată responsabilitatea, dar ratăm în mod special intern creșterea economică pe care noi o avem și avem o creștere economică fantastică, comparativ cu alte țări din jurul nostru”.

”Dreapta are capacitatea să dea un președinte pentru țară”

Totodată, deputatul PNL  a ținut să precizeze că de vreo 20 de ani încoace, ”dreapta are capacitatea să dea un președinte pentru țară”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, el a transmis că din punctul său de vedere, ”toată jucăria asta, că e în 15, că e în 16 data alegerilor, că e într-o jumătate de lună sau în cealaltă jumătate de lună, n-are relevanță în spectrul politic”.

”Până la urmă se ajunge la examenul din toamnă, care va fi ăla, când va fi, și examenul respectiv o să demonstreze ceea ce deja știm cu toții, că dreapta, în momentul acesta sau în orice fel de moment, de vreo 20 de ani încoace, are capacitatea să dea un președinte pentru țară” a conchis Ben Oni Ardelean.

ADVERTISEMENT