Beneficiile de a fi membru Champ du Golf! Ce pachete de membership oferă clubul

14.12.2018 | 16:36
Beneficiile de a fi membru Champ du Golf Ce pachete de membership ofera clubul

Champ du Golf şi-a deschis porţile în septembrie 2017 şi a devenit rapid un punct de atracţie în rândul jucătorilor de golf. Clubul, care deţine trei simulatoare TrackMan, oferă o serie de beneficii pentru cei care s-au hotărât să devină membri.

Iubitorii sportului regal au găsit locul ideal de antrenament, în condiţiile în care cele trei simulatoare TrackMan oferă o analiză atentă a loviturilor, jucătorii putând să-şi îmbunătăţească tehnica şi performanţele în golf. În plus, la Champ du Golf, amatorii pot obţine Green Card-ul, necesar pentru a juca golf pe un teren real.

Beneficiile de a fi membru Champ du Golf

Champ du Golf oferă trei pachete pentru a deveni membru al clubului. Advanced Champ du Golf Membership, Junior Champ du Golf Membership şi Family Champ du Golf Membership. Primul pachet costă 1.000 de euro pe an, în timp ce al doilea, dedicat juniorilor, cu vârste între 14 şi 18 ani, costă 700 de euro pe an. Pachetul pentru familii, doi adulţi şi maxim doi copii, are un preţ de 1.300 de euro pe an.

Beneficiile de a fi membru Champ du Golf sunt de-a dreptul atractive. Prin achiziţionarea unui pachet, jucătorul poate avea acces nelimitat la toate facilităţile de golf. În plus, după antrenament, membrul clubului are un discount de 20% la cosumaţie în Whiskey Lounge, Vinotecă, Gin Club sau Coffee Bar. Jucătorul mai poate beneficia de cinci lecţii de golf gratuite şi poate aduce cinci invitaţi care vor avea câte o sesiune de golf gratuită. De asemenea, membrul Champ du Golf beneficiază de preţuri speciale la workshop-urile PGA – PRO TrackMan, la turneele de golf şi la evenimentele private organizate de club. Prioritate la teetime şi parcare sunt alte beneficii din pachetele oferite de club.

Champ du Golf, locul ideal pentru un joc de golf

Preţurile standard pentru simulator variază între 75 şi 200 de lei. Driving Range + Chip & put / 60 de minute – 75 de lei, PGA Chip & Put / 60 de minute – 90 de lei, Driving + PGA Green Pack / 90 de minute (practice în Driving Range și repeți jocul scurt pe singurul Putting Green PGA din România) – 150 de lei, TrackMan STUDIO 5 / 60 de minute (este cea mai eficientă modalitate de a te analiza jocul de golf. Toți marii jucători de golf din lume folosesc această metodă) – 200 de lei, 9 holes (Cu ajutorul tehnologiei TRACKMAN, acum poţi să joci nouă găuri exact ca pe teren) / durată variabilă – 150 de lei, 18 holes (Cu ajutorul tehnologiei TRACKMAN, acum poţi să joci 18 găuri exact ca pe teren) / durată variabilă – 200 de lei.

La Champ du Golf, din luna mai, s-a deschis prima şcoală de vară de golf pentru copii din ţara noastră. „Copiii vor beneficia de zece lecții care reprezintă un minim pentru obținerea Green Cardul-ui şi vor avea de susținut două examene, unul indoor şi altul outdoor. Nu au nevoie decât de un tricou polo, o pereche de pantaloni scurți şi o pereche de adidași; restul de echipament îl vom oferi noi. Probabil ați vrut să mă întrebați şi de costuri, vă pot spune că în acestă perioadă avem o ofertă exclusiv pentru copii, 900 RON pentru cele zece ședințe de golf şi 450 RON pentru cele două zile de examinare. În aceste costuri sunt incluse toate necesitățile precum: antrenor, echipamente, fee-ul pentru terenul indoor, cât şi cel outdoor”, a declarat Adrian Sasu, fondatorul Champ du Golf, într-un interviu acordat pentru FANATIK.RO.

Beneficiile de a fi membru Champ du Golf
Beneficiile de a fi membru Champ du Golf