Fotbal international

Puşcaş, primul gol în Serie A! Gattuso: “Mai bine mă înjunghia!”

George Puşcaş a reuşit să spargă gheaţa şi a marcat primul gol în Serie A în partida Benevento - Milan 2-2, care a însemnat primul punct di istorie obţinut de gazde în prima ligă italiană.
03.12.2017 | 15:32
Puscas primul gol in Serie A Gattuso Mai bine ma injunghia
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:35. Antrenorul lui AC Milan, Gennaro Gattuso, a avut o declaraţie incredibilă la finalul meciului dintre Milan şi Benevento, 2-2: “Era mai bine dacă venea cineva şi mă înjunghia! Suntem AC Milan, trebuie să fim mai buni, un astfel de rezultat nu este îndeajuns. Am suferit în ultimele 15 minute şi am încasat un gol incredibil. Nu mi-am imaginat vreodată să iau gol de la portar în minutul 95. Dar vreau să le mulţumesc baieţilor pentru că au arătat dorinţă, au încerat şi nu am ce să le reproşez astăzi”


Internaţionalul român de tineret a marcat în minutul 50 cu un şut din cădere din interiorul careului după o fază prelungită de atac a gazdelor. Puşcaş, în vârstă de 21 de ani, a fost titular la Benevento şi a jucat tot meciul.

ADVERTISEMENT

Milan a reuşit să deschisă scorul prin Giacomo Bonaventura în prima repriză şi a revenit în avantaj prin Nikola Kalinici, în minutul 57, din pasa aceluiaşi Bonaventura – vezi aici toate golurile partidei Benevento – Milan 2-2.

Portarul a marcat golul egalizator în meciul Benevento – Milan 2-2

Benevento, aflată la primul sezon în Serie A, a obţinut primul punct din istorie în prima ligă la ultima fază, după ce Milanul a rămas în inferioritate, după eliminarea fundaşului Alessio Romagnoli. Istoria celor de la Benevento a fost scrisă de portarul Alberto Brignoli, care a reluat cu capul în plasă o centrare din partea stângă.

ADVERTISEMENT

Astfel, Gennaro Gattuso a debutat cu stângul pe banca tehnică a Milanului. Fostul internaţional italian l-a înlocuit în această săptămână pe Vincenzo Montella, demis din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.