Life

Beni, băiatul de suflet al familiei Sterp, mărturisiri emoționante după ce s-a întors la mama biologică: „Voi îmi dădeați o mâncare caldă”

Beni, băiatul de suflet al familiei Sterp regretă că nu mai poate sta cu cei care au avut grijă de el ca un membru în plus al familiei. Acesta a făcut câteva confesiuni emoționante.
07.05.2022 | 10:08
Beni baiatul de suflet al familiei Sterp marturisiri emotionante dupa ce sa intors la mama biologica Voi imi dadeati o mancare calda
Beni regretă că nu mai locuiește cu familia Sterp. Captură vlog Geta Sterp
ADVERTISEMENT

Lui Beni, băiatul de suflet al familiei Sterp, nu pare să îi convină despărțirea de cea pe care o considera adevărata lui casă. Acesta a fost nevoit să se întoarcă la mama lui biologică de curând.

Beni regretă plecarea din familia Sterp

Într-un vlog postat de Geta Sterp, sora lui Culiță, Beni a spus că îi este dor de momentele pe care le-a petrecut în familia hațeganilor. Adolescentul susține că a plâns foarte mult când a fost încredințat familiei sale biologice. Băiatul ”adoptiv” al lui familiei Sterp se gândește des cât de bine o ducea cu familia Sterp.

ADVERTISEMENT

Tânărului nu îi lipsește doar mâncarea caldă și lucrurile pe care le primea de la frații Sterp, ci mai ales afecțiunea pe care a simțit-o, îmbrățișările și vorbele calde de care are nevoie orice copil.

Băiatul nu este de acord cu decizia autorităților, aceea de a sta cu mama lui naturală, ba chiar consideră această hotărâre drept una nedreaptă. Beni spune că pentru el cel mai bine era să rămână în continuare cu familia Sterp.

ADVERTISEMENT

„Spuneam mai multe, dar nu mai spun”

„Am plâns. M-am atașat foarte tare de voi. Voi îmi dădeați o mâncare caldă, o îmbrățișare și mie mi-a fost așa…în tot timpul ăsta. Aici eram tratat ca un prinț.

Familia în loc să se mulțumească că aici aveam tot ce voiam eu, îmi făceam un viitor…Spuneam mai multe, dar nu mai spun, că acum nu mai stau aici (n.r. la familia Sterp). Și mă mai cert și cu ăia de acolo (n.r. cu părinții lui)”, a declarat vădit emoționat Beni în vlogul postat de Geta Sterp pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Geta s-a bucurat foarte tare să îl revadă pe tânăr, pe care l-a întâlnit pur întâmplător la un magazin din localitatea unde stau frații Sterp.

Sora lui Culiță l-a dus acasă, în vizită, căci Beni nu mai poate locui cu ei. Pe drum, aceasta a depănat amintiri și a filmat o parte a conversației avute cu flăcăul.

ADVERTISEMENT

 

Tags: