Carousel hot news

Rafael Benitez va absenta la Swansea City – Newcastle United. Vezi ce a păţit spaniolul

Benitez, absent la Swansea City - Newcastle United din Premier League din cauza unor probleme medicale. Tehnicianul spaniol în vârstă de 57 de ani a suferit o intervenţie chirurgicală şi nu a...
Autor: Vicentiu Dinescu | 10.09.2017 | 15:27
Rafael Benitez va absenta la Swansea City - Newcastle United. Vezi ce a păţit spaniolul

Benitez, absent la Swansea City – Newcastle United din Premier League din cauza unor probleme medicale. Tehnicianul spaniol în vârstă de 57 de ani a suferit o intervenţie chirurgicală şi nu a făcut deplasarea în Ţara Galilor pentru partida din etapa a patra a campionatului englez, a anunţat gruparea din Newcastle.

Benitez a suferit, luni, o nouă intervenţie chirurgicală, după o infecţie apărută în urma unei operaţii de hernie, efectuată anterior. El nu a participat la antrenamentele echipei. Spaniolul a încercat, vineri, să facă deplasarea, separat de echipă, dar a fost nevoit să se întoarcă din drum din cauza durerilor. Locul său pe banca tehnică va fi luat de secundul Paco Moreno. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Benitez a readus-o în vară pe Newcastle în Premier League

Rafael Benitez a readus-o pe Newcastle United în prima ligă după numai un sezon în Championship. În primele trei etape ale sezonului, Newcastle a înregistrat o victorie şi două înfrângeri. Meciul Swansea City – Newcastle United va avea loc astăzi, de la ora 18.00, pe Liberty Stadium.

Tehnicianul spaniol a preluat-o pe Newcastle United în vara anului 2016, după ce contractul cu Real Madrid nu i-a fost prelungit. Anterior, Rafael Benitez a mai pregătit formaţiile Real Madrid B, Real Valladolid, Osasuna Pamplona, Extremadura, Tenerife, FC Valencia, FC Liverpool, Internazionale Milano, Chelsea Londra (interimar) şi SSC Napoli.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!