Premier League

Benjamin Mendy, alergat de stewarzi după Manchester City – Liverpool 2-1! Cu cine a fost confundat! Video

04.01.2019 | 18:38
Benjamin Mendy alergat de stewarzi dupa Manchester City  Liverpool 21 Cu cine a fost confundat Video
ADVERTISEMENT

Benjamin Mendy a fost alergat de stewarzi după Manchester City – Liverpool 2-1, meci care s-a disputat joi seară în etapa a 21-a din Premier League. Campioana Angliei a obţinut o victorie importantă în lupta la titlu, iar fundaşul francez a vrut să fie alături de colegii lui la finalul partidei de pe “Etihad Stadium”.

După fluierul de final al meciului, Benjamin Mendy a fugit de pe banca de rezerve a lui Manchester City şi a pătruns pe teren. Internaţionalul francez era îmbrăcat ca un suporter obişnuit, iar stewarzii s-au grăbit să-l reţină şi au luat-o la fugă după fundaşul stânga al campioanei Angliei.

ADVERTISEMENT

Benjamin Mendy, alergat de stewarzi după Manchester City – Liverpool 2-1. L-a felicitat pe Aguero pentru gol

Benjamin Mendy a fost alergat de stewarzi după Manchester City – Liverpool 2-1, iar aceştia chiar au fost la un pas să-l pună la pământ, însă în ultima clipă l-au recunoscut. Fundaşul framcez a sprintat de pe banca de rezerve pentru a-l felicita pe Sergio Aguero, autorul primului gol marcat de campioana Angliei în derby-ul cu Liverpool. Fotbalistul de 24 de ani nu s-a oprit aici şi a postat un mesaj special pe contul său personal de Instagram. “Te iubesc mai mult decât te iubeşte nevastă-ta”, a fost remarca lui Benjamin Mendy pentru atacantul argentinian.

După victoria din etapa a a 21-a din Premier League, Manchester City s-a apropiat la patru puncte de Liverpool, liderul din prima ligă a Angliei. “Cormoranii” au suferit prima înfrângere în campionat în actualul sezon, însă specialiştii o văd drept principala favorită la câştigarea titlului. Benjamin Mendy nu a mai jucat pentru “cetăţeni” din noiembrie 2018, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la meniscul genunchiului stâng. Fotbalistul de 24 de ani este aşteptat să revină pe teren pentru Manchester City la începutul lunii februarie. Fundaşul stânga a fost transferat de la AS Monaco înaintea sezonului 2017-18, când actuala campioană a Angliei a plătit 57,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT