Sport

Benjamin Mendy se afundă tot mai rău. Starul lui Manchester City, acuzat de-al optulea viol

Incredibil, dar adevărat. Pe numele lui Benjamin Mendy a fost formulată încă o acuzație de viol. Astfel, totalul cazurilor în care e anchetat fundașul lui Manchester City a ajuns la opt.
03.02.2022 | 09:40
Benjamin Mendy se afunda tot mai rau Starul lui Manchester City acuzat deal optulea viol
Benjamin Mendy și Pep Guardiola, la finalul unui meci din Carabao Cup. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Problemele din viața personală îi dau peste cap cariera lui Benjamin Mendy (27 de ani). Fundașul francez a jucat într-un singur meci de Premier League în acest sezon, contra lui Tottenham, în august 2021.

Fotbalistul lui Manchester City încearcă să scape de problemele cu legea pe care le are, dar acestea nu par să se mai termine. Mendy a fost din nou acuzat de viol.

ADVERTISEMENT

Cumpărat de „cetățeni” în 2017 de la Monaco, în schimbul sumei de 57,5 milioane de euro, motiv pentru care și în prezent este unul dintre cei mai scumpi fundași din lume, Benjamin Mendy are în total opt acuzații de viol.

Benjamin Mendy, acuzat pentru a opta oară de viol

Până nu își rezolvă problemele cu justiția, Mendy nu poate sta la dispoziția lui Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

Francezul a petrecut 134 de zile în arest preventiv, el fiind eliberat pe cauțiune pe 7 ianuarie, dar se află în continuare în arest la domiciliu.

Prezent miercuri, 2 februarie, pentru noi audieri la tribunalul Cheshire, Benjamin Mendy a aflat că i s-a mai adus o acuzație pentru viol, anunță The Sun.

ADVERTISEMENT

Internațional francez, cu zece selecții pentru „cocoșul galic”, Mendy va sta în arest la domiciliu până în vara acestui an, atunci când va avea loc un nou proces.

Starul lui Manchester City riscă nu mai puțin de zece ani de închisoare cu executare.

Cum este monitorizat starul lui Manchester City

Fotbalistul lui Manchester City este supravegheat în permanență de autoritățile din Marea Britanie. Jurnaliștii de la The Sun scriu că francezul poartă non-stop o brățară electronică la gleznă și nu are voie să încalce obligațiile impuse arestului la domiciliu.

ADVERTISEMENT

În caz contrar, Benjamin Mendy se va întoarce din nou în spatele gratiilor. Fundașul lui Manchester City locuiește într-o vilă din Cheshire, evaluată la peste 5,5 milioane de euro.

Continuă astfel problemele fotbaliștilor din Premier League. Vestea că Benjamin Mendy este acuzat de un al optulea viol a venit la doar câteva zile după ce rivalul de la Manchester United, Mason Greenwood, a declanșat un scandal monstru, în care este acuzat de violență domestică.

ADVERTISEMENT