Sport

Benny Adegbuyi a anunțat când ar urma să lupte din nou în Glory: „Începem o pregătire intensă!”. Exclusiv

Benny Adegbuyi a dezvăluit, în exclusivitate, pentru FANATIK, când ar urma să lupte din nou în Glory. În plus, cunoscutul luptător de kickboxing a vorbit despre posibilii adversari.
03.08.2021 | 17:34
Benny Adegbuyi a anuntat cand ar urma sa lupte din nou in Glory Incepem o pregatire intensa Exclusiv
ADVERTISEMENT

În decembrie 2020, Benny Adegbuyi a produs un adevărat șoc, reușind să-l învingă pe „colosul” Badr Hari, în gala Glory 76. Marocanul nu a mai putut continua meciul, după ce Benny i-a spart nasul cu o dreaptă devastatoare.

Benny Adegbuyi se află pe locul 2 în clasamentul Glory, la categoria grea.

Benny Adegbuyi a anunțat când ar urma să lupte din nou în Glory

Luptătorul a anunțat că, teoretic, următorul său meci în Glory va avea loc în luna octombrie.

Benny susține că îl va avea ca adversar pe unul dintre Rico Verhoeven, Ben Saddick și faimosul Alistair Overeem.

ADVERTISEMENT

„A fost o perioadă în care nu prea au fost evenimente. Glory stabilise o gală în iulie. S-a mutat gala în septembrie, din cauza unei accidentări. Pe mine m-au anunțat că, teoretic, ar trebui să lupt în octombrie.

Așa că mai sunt trei luni, începem o pregătire intensă și sper, cât de curând, să aflu detalii, adversarul și așa mai departe. E posibil să fie Rico pentru centură, Overeem sau Ben Saddick.

ADVERTISEMENT

A fost discuția în vară pentru un meci de centură cu Rico, doar că s-au schimbat planurile și vor să mai semneze oameni.

E posibil ca ei să reconsidere meciul și să am pe altcineva, dar unul dintre aceștia top 2-3 o să fie.

ADVERTISEMENT

Eu aș vrea, în egală măsură, pe toată lumea. La un moment dat, îmi doresc și centura, chiar dacă e Rico coleg cu mine. Overeem este atât de faimos încât mi-aș dori meci cu el. Iar cu Ben Saddick am o revanșă de luat din piramida 2018, pe care am pierdut-o în final, din cauza oboselii sau ce știu eu ce altceva.

Deci cam cu toți mi-aș dori, dar cred că, în momentul ăsta, mi-ar prinde bine un Ben Saddick. Apoi un meci de centură”, a declarat Benny Adegbuyi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă, până în octombrie, va lupta într-o gală din România, Benny a răspuns: „Am în cap să mai fac așa un meci de box, încă nu e nimic bătut în cuie”.

ADVERTISEMENT