Sporturi

Benny Adegbuyi, detalii despre lupta anului cu Badr Hari. Când va avea loc confruntarea

01.07.2020 | 18:35
Benny Adegbuyi detalii despre lupta anului cu Badr Hari Cand va avea loc confruntarea
ADVERTISEMENT

Luptătorul român de kickboxing Benny Adegbuyi, a oferit ultimele detalii despre înfruntarea anului cu Badr Hari, unul dintre cei mai bine cotați sportivi de K1.

Lupta dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari ar fi trebuit să aibă loc la 20 iunie în orașul olandez Rotterdam, dar a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Românul Benny Adegbuyi ocupă locul 2 în topul challengerilor la centura supremă deținută în continuare de Rico Verhoeven, fiind devansat doar de Jamal Ben Saddik. În același top, Hari este pe 3.

Ultimele detalii despre lupta dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari

Benny Adegbuyi speră ca lupta cu Badr Hari să se țină în acest an și a oferit ultimele detalii despre datele la care aceasta ar putea avea loc. Românul a mai dezvăluit că locul de disputare nu se va schimba, astfel că întâlnirea va fi la Rotterdam.

ADVERTISEMENT

”Ar fi fost cel mai important meci din cariera mea. Este cel mai faimos şi titrat luptător de kick-boxing din lume. A venit pandemia şi meciul de pe 20 iunie s-a amânat”, a declarat Adegbuyi la Look Sport.

”Promoţia caută acum o nouă dată şi sper să fie cât mai apropiată. Probabil în toamnă sau cel mai târziu în iarnă. Meciul ar fi trebuit să aibă loc în Olanda, la Rotterdam, şi ei sunt afectaţi acum”, a mai spus luptătorul român.

ADVERTISEMENT

”Eu mă antrenez în continuare şi aştept programarea meciului. Am prieteni care şi-au luat deja bilet la meci, mă întreabă ce se întâmplă, dar sper să se rezolve cât mai repede”, a precizat Benny Adegbuyi.

Înainte ca lupta să fie amânată, Benny Adegbuyi a mărturisit că s-a gândit să apeleze la un psiholog pentru a reuși să pregătească mult mai bine duelul cu Badr Hari și pentru a trece peste dezavantajul de a lupta în Olanda, țara natală a adversarului.

ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi, în vârstă de 35 de ani, se pregătește pentru acest duel cu antrenorul olandez Dennis Krauweel, cel care l-a format și îl pregătește pe Rico Verhoeven, actualul campion mondial al greilor în Glory.

ADVERTISEMENT