Sporturi

Benny Adegbuyi, gest umanitar pentru o familie defavorizată. Ce le-a oferit noul star din kickboxing

30.12.2020 | 12:32
Benny Adegbuyi gest umanitar pentru o familie defavorizata Ce lea oferit noul star din kickboxing
ADVERTISEMENT

Luptătorul Benny Adegbuyi, cel mai în vogă nume în acest moment în lumea sporturilor de contact din România, a făcut un gest umanitar pentru o familie defavorizată din județul Giurgiu.

Românul l-a învins prin KO pe legendarul Badr Hari în runda a treia a main event-ului GLORY 76, care s-a desfășurat la Rotterdam.

ADVERTISEMENT

Benny vrea să devină campion la categoria grea din circuitul Glory și și-a anunțat intenția de a lupta pentru centură cu învingătorul meciului dintre campionul Rico Verhoeven și marocanul Jamal Ben Saddik, care va avea loc pe 30 ianuarie 2021 în cadrul Galei Glory 77.

Gestul umanitar făcut de Benny Adegbuyi pentru o familie defavorizată

Până la a urca din nou în ring, Benny Adegbuyi a făcut un gest umanitar pentru o familie defavorizată. Luptătorul a ajutat un tată în vârstă de 38 de ani care își crește singur cei patru copii.

ADVERTISEMENT

”Am ajuns la Giurgiu, la Tiberiu, tatăl care-și crește singur cei 4 copii! Are 38 de ani și muncește zi de zi pentru a le împlini visul copiilor lui. Nu este vorba despre vacanțe sau jucării scumpe. Cei mici vor o bucătărie. M-au impresionat!

Tiberiu este un om modest care înainte de toate își iubește copiii și asta îl motivează ca în ciuda greutăților să nu-i abandoneze, ba chiar să muncească cât 10 bărbați și să le ofere dragostea lui care reușește să o compenseze și pe a mamei. Tiberiu merită!

ADVERTISEMENT

Am mers în această dimineață si le-am făcut o surpriză. Le-am dus toate materialele necesare pentru construcția bucătăriei. De așteptat, Tiberiu s-a apucat deja de treabă și are și 4 ajutoare de nădejde, copiii! Săptămâna viitoare îi voi vizita din nou”, a scris luptătorul pe pagina de Facebook.

Benny Adegbuyi gest umanitar familie defavorizată

Promotorul de galei K1, Eduard Irimia, s-a arătat încântat de victoria lui Benny Adegbuyi în fața lui Badr Hari și consideră că marocanul nu va mai reveni în ring după această înfrângere dureroasă.

ADVERTISEMENT

Luptătorul român a susținut o conferință de presă după revenirea în țară și a spus că este în culmea fericrii după victoria în fața lui Badr Hari și că se simte ca și cum ar fi câștigat Cupa Mondială.

”Mister Gentleman” a mărturisit că visul său era să devină fotbalist, dar kickboxingul a fost sportul care l-a atras mai tare. Benny Adegbuyi a dezvăluit că este susținător al echipei FCSB.

ADVERTISEMENT