Sport

Benny Adegbuyi l-a făcut praf pe Daniel Ghiţă: “Şi-a dat seama că a rămas fără bani”

14.01.2019 | 14:53
Benny Adegbuyi l-a făcut praf pe Daniel Ghiţă

Benny Adegbuyi l-a făcut praf pe Daniel Ghiţă şi a lansat un atac fără precedent. Luptătorul de 33 de ani a răspuns după ce a fost ironizat în repetate rânduri. Pugilistul a declarat că Daniel Ghiţă vrea să facă doar show atunci când îl atacă.

“Cred că Ghiță vrea să facă show când mă atacă. El a fost un sportiv foarte bun, a fost primul român care a ajuns la nivelul la care sunt eu acum. A avut o pauză de patru ani și acum probabil și-a dat seama că a rămas fără bani sau nu știu ce s-a întâmplat. A încercat să ne atace pe mine și pe Moroșanu, dar eu nu i-am dat replica, a declarat Benny Adegbuyi pentru gsp.ro.

Benny Adegbuyi l-a făcut praf pe Daniel Ghiţă. De ce nu se face meciul cu Moroşanu

Benny Adegbuyi l-a făcut praf pe Daniel Ghiţă şi a anunţat că nu crede că lupta acestuia cu Moroşanu va avea loc. Luptătorul clujean a susţinut că pretenţiile sportivului de 37 de ani sunt mult prea mari. “Eu nu cred că meciul dintre Ghiţă şi Moroşanu va avea loc. Sunt prea multe pretenţii din partea lui Ghiţă, Moro e şi el acum într-un show TV. Mă simt frustrat când văd mesajele lui Ghiță la adresa mea, pentru că se muncește foarte mult. Eu nu am ce învăța de la Ghiță. Ca sportiv a fost perfect, dar acum demonstrează că nu e și nu a fost”, a mai precizat Benny Adegbuyi.

Benny Adegbuyi l-a făcut praf pe Daniel Ghiţă. Ce spune de lupta cu Moroşanu
Benny Adegbuyi l-a făcut praf pe Daniel Ghiţă. Ce spune de lupta cu Moroşanu

Conflictul între Daniel Ghiţă şi Benny Adegbuyi a început după ce luptătorul de 33 de ani a fost învins de Jamal Ben Saddik în finala Galei Glory 62 de la Rotterdam. “Cea mai penibilă finală din istoria kickboxingului mondial! Jamal vs. Benny 2018!  Să te umilească unul cu o singură mâna și să te facă knockout după ce a luptat trei meciuri cu o mâna ruptă… nu poți să spui că ești cel mai bun. Doar la încasat cu o singură mână”, era mesajul postat de Daniel Ghiţă pe contul personal de Facebook.