Sport

Benny Adegbuyi, lăudat de adversar deși a fost făcut KO în prima repriză: ”Știam de ce este capabil în ring”

Benny Adegbuyi a pierdut fără drept de apel lupta cu Jamal Ben Saddik de la gala Glory Kickboxing 81 de la Dusseldorf, însă primit laude din partea adversarului său.
21.08.2022 | 13:34
Benny Adegbuyi laudat de adversar desi a fost facut KO in prima repriza Stiam de ce este capabil in ring
Benny Adegbuyi, accident grav de circulație pe A2.
ADVERTISEMENT

Românul a fost făcut KO de sportivul belgian cu origini marocane și a cedat lupta după doar două minute și jumătate.

Laude de la adversar pentru Benny Adegbuyi

În ciuda faptului că a fost învins foarte clar de Jamal Ben Saddik, Benny Adegbuyi a fost lăudat de adversarul său la final. Belgiano-marocanul nu s-a arătat surprins de faptul că a reușit să termine meciul atât de repede

ADVERTISEMENT

”Dă-mi microfonul pentru că am multe de spus. Le mulțumesc tuturor celor care au venit să mă susțină în această seară. Am trecut printr-o periodă dificilă, dar nu mi-am pierdut concentrarea la antrenamente. Vreau să dedic victoria regelui Marocului, care își serbează mâine ziua de naștere.

Nu a fost surprinzător. Nu l-am subestimat sub nicio formă pe Benny. Știam de ce este capabil în ring. E un mare sportiv și sper să îi văd un viitor frumos, să fie acolo unde își dorește. Suntem amândoi profesioniști și sper să ne descurcăm bine în viitor”, a declarat Ben Saddik, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

Ben Saddik vrea să lupte pentru centură

Aflat pe locul al doilea în ierarhia mondială la categoria grea, sportivul cu origini magrebiene a dezvăluit că victoria în fața lui Benny Adegbuyi a fost posibilă datorită tacticii alese de antrenorul său.

”Aceasta a fost lovitura pe care domnul Mike Passenier m-a învățat să o folosesc. Mi-a spus să pun o presiune constantă, să lovesc încontinuu și asta am făcut. Așa cum vedeți pe ecran, am avut răbdare și am continuat să lovesc.

ADVERTISEMENT

Sper ca în viitor să lupt pentru centură. Hai să vedem ce vrea publicul de la mine. Cred că merit acest meci. Sunt într-o formă foarte bună în acest moment, dar Glory va decide. Eu sunt gata pentru orice adversar”, a mai spus Jamal Ben Saddik.

A doua umilință în fața lui Ben Saddik

Benny Adegbuyi se află la a doua înfrângere în fața lui Jamal Ben Saddik. Prima dată, în finala piramidei de la Rotterdam din 2018, românul a pierdut într-o manieră similară, fiind făcut KO încă din prima repriză.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare victorie din cariera luptătorului român de 37 de ani a venit în finalul anului 2020, atunci când l-a învins pe legendarul Badr Hari prin KO în runda a 3-a, în main-event-ul desfășurat în cadrul galei Glory 76, de la Rotterdam.

ADVERTISEMENT