Sport

Benny Adegbuyi, luptă de vis cu Badr Hari: ”Este un meci pe care l-am așteptat”

01.03.2020 | 08:17
Benny Adegbuyi lupta de vis cu Badr Hari Este un meci pe care lam asteptat
ADVERTISEMENT

Luptătorul român de kickboxing Benny Adegbuyi îl va înfrunta pe marocanul Badr Hari, unul dintre cei mai bine cotați sportivi de K1.

Benny Adegbuyi, luptă de vis cu Badr Hari

Lupta dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari va fi capul de afișa al galei Glory Kickboxing, care va avea loc la 20 iunie în orașul olandez Rotterdam. Această întâlnirea este prima a unui român cu legendarul sportiv marocan.

ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi, în vârstă de 35 de ani, se va pregăti pentru acest duel cu antrenor olandez Dennis Krauweel, cel care l-a format și îl pregătește pe Rico Verhoeven, actualul campion mondial al greilor în Glory.

”Este una dintre cele mai importante confruntări pentru sportul de contact din România”

”Mă bucur că voi avea acest meci, am menționat deja că pentru anul acesta îmi doresc confruntări spectaculoase, printre care și acest meci! Este într-adevăr una dintre cele mai spectaculoase și mai importante confruntări pentru sportul de contact din România”, a declarat Adegbuyi.

ADVERTISEMENT

”Și pentru mine este important, având în vedere notorietatea lui Badr Hari, la fel de important ca și meciul pentru centura mondială pentru care am luptat! Este un meci pe care l-am așteptat, care poate propulsa kickboxingul românesc”, a spus luptătorul român pentru gsp.ro.

”Sunt mai puternic decât el”

”Sunt într-o formă bună, am aflat de acest meci de puțin timp, însă în tot acest timp m-am menținut la un nivel constant pe care urmează să îl cresc în perioada următoare, atingând cea mai bună formă a mea până la momentul meciului”, a continuat Benny Adegbuyi.

ADVERTISEMENT

”Ca orice luptător, toți avem și plusuri și minusuri. Pe lângă faptul că în toți acești ani am fost activ și am avut antrenamente constante, cred că stilul meu se potrivește mănușă cu al lui și cred sunt mai puternic”, a menționat românul.

”O victorie ar însemna enorm”

”Pentru mine o victorie ar însemna enorm. Orice victorie înseamnă la momentul acela totul pentru mine, dar cu atât mai mult de data aceasta. Totuși, vorbim despre unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați luptători din lume”, a încheiat Adegbuyi.

ADVERTISEMENT

Românul Benny Adegbuyi ocupă în continuare locul 2 în topul challengerilor la centura supremă deținută în continuare de Rico Verhoeven, fiind devansat doar de Jamal Ben Saddik. În acelați top, Badr Hari este pe locul trei.

ADVERTISEMENT