Sport

Benny Adegbuyi nu a avut nicio șansă cu Jammal Ben Saddik. A fost învins prin KO. Video

Benny Adegbuyi (37 de ani) a fost învins fără drept de apel încă din prima rundă de belgianul cu origini marocane Jammal Ben Saddik (31 de ani), la gala Glory Kickboxing 81 de la Dusseldorf.
21.08.2022 | 00:30
Benny Adegbuyi nu a avut nicio sansa cu Jammal Ben Saddik A fost invins prin KO Video
43 de meciuri la profesionism are Benny Adegbuyi. Sursă foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Meciul-revanșă dintre Benny Adegbuyi și Jammal Ben Saddik a fost principalul eveniment al galei Glory Kickboxing 81 de la Dusseldorf.

Benny Adegbuyi, pus la podea încă din prima rundă de Ben Saddik

Benny Adegbuyi a pierdut cel de-al 43-lea meci la profesionism, după ce Jammal Ben Saddik l-a făcut KO chiar din runda întâi cu o lovitură fulgerătoare. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Ben Saddik era însă un adversar de mare calibru și unul dintre cei mai celebri luptători din circuitul Glory.

Belgianul se află pe locul al doilea în ierarhia mondială la categoria grea, însă luptătorul de origine marocană a stârnit multe controverse.

ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi a rezistat doar 2 minute și 30 de secunde în fața lui Jammal Ben Saddik

Marocanul l-a luat tare pe românul născut la Cluj-Napoca și a dominat toată repriza. Benny a fost în cele din urmă răpus de un croșeu năucitor și nu a mai putut continua partida.

Astfel, Adegbuyi pierde și cel de-al doilea meci împotriva lui Ben Saddik. Belgianul a fost atât de bucuros pentru victorie, încât la final a izbucnit în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi a reușit să îl învingă pe marele Badr Hari, însă în fața lui Saddik pare că are un blocaj psihic peste care nu poate trece.

O victorie în fața lui Saddik l-ar fi propulsat spre confruntarea cu Antonio Plazibat. Luptătorul croat l-a învins în urmă cu aproape trei ani în Gala „Glory Collision 3”.

ADVERTISEMENT

Jamal Ben Saddik este certat cu legea. A fost arestat cu un an în urmă

Numele lui Jamal Ben Saddik a fost legat de organizații criminale, iar în 2021 a fost arestat de poliție acasă, în orașul Antwerp din Belgia.

Luptătorul a fost arestat pentru distribuirea telefoanelor Sky ECC, dispozitive extrem de populare printre infractori, care permit trimiterea de mesaje criptate, scopul fiind deseori importarea de droguri în Europa sau pregătirea unor asasinări.

ADVERTISEMENT