Sport

Benny Adegbuyi, prima reacție după ce a aflat că va lupta din nou cu Ben Saddik: „Abia aștept să-mi iau revanșa!”. Exclusiv

Benny Adegbuyi a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce Glory a anunțat că, în următorul meci, îl va reîntâlni pe Jamal Ben Saddik.
08.09.2021 | 19:25
Benny Adegbuyi prima reactie dupa ce a aflat ca va lupta din nou cu Ben Saddik Abia astept sami iau revansa Exclusiv
Benny Adegbuyi, prima reacție după ce a aflat că va lupta din nou cu Ben Saddik: „Abia aștept să-mi iau revanșa!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi (36 de ani) și Ben Saddick (30 de ani) se vor lupta pe 23 octombrie, în gala „Glory 79: Collision 3”. Cei doi s-au mai confruntat, în 2018. Însă, în acel meci, luptătorul marocan a reușit să se impună prin KO.

Benny Adegbuyi, prima reacție după ce a aflat că va lupta din nou cu Ben Saddik

Luptătorul român susține că este dornic să-și ia revanșa în fața lui Ben Saddick. În același timp, spune că nu își va subestima adversarul, chiar dacă acesta nu a mai luptat din 2018.

ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi a mai spus că speră ca, în cazul în care se va impune în fața lui Ben Saddik, următorul meci să-l aibă cu Rico Verhoeven, deținătorul centurii la categoria grea.

„Este un meci pe care mi-l doresc de multă vreme și mă bucur. Sunt pregătit. Evident (n.r. că vrea să-și ia revanșa). În 2018, am pierdut, din păcate, în finală.

ADVERTISEMENT

N-am stat niciodată să mă plâng, dar eram și accidentat din primul meci, am avut o piramidă grea. El a avut un parcurs mai ușor decât mine. Dar uite că a venit momentul să facem un meci 1 versus 1, nu în piramidă.

Abia aștept să-mi iau revanșa. Nu știu dacă va fi un avantaj (n.r. faptul că Ben Saddik nu a mai luptat din 2018), pentru că e, totuși, categoria grea, și el e mare, e pregătit.

ADVERTISEMENT

Aș spera să fie un avantaj, dar nu-l voi subestima și nici nu o să mă culc pe-o ureche, crezând că nu e pregătit. Voi lua meciul foarte în serios și, indiferent că s-a luptat sau nu s-a luptat de doi ani, voi încerca să-l înving.

Benny Adegbuyi: „Îmi doresc un meci pentru centură!”

Aveam în plan să fac un meci de box în România, dar probabil că asta se va întâmpla după. Acum, mă voi concentra doar pentru lupta asta.

ADVERTISEMENT

Asta îmi doresc, un meci pentru centură. Chiar dacă suntem români și ne-au evitat până acum, cred că, în urma a câtorva victorii, nu vor mai putea să facă un alt parcurs și va trebui să lupt eu pentru centură”, a declarat Benny Adegbuyi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ben Saddik nu a mai luptat din decembrie 2018, atunci când l-a învins pe Junior Tafa.

În clasamentul Glory, la categoria grea, Benny Adegbuyi se află pe locul 2, în timp ce Ben Saddik ocupă prima poziție.

Benny Adegbuyi a reușit o performanță remarcabilă, la finalul anului trecut, când l-a învins pe „colosul” Badr Hari.

ADVERTISEMENT