Sport

Benny Adegbuyi, prima reacție după înfrângerea grea cu Jamal Ben Saddik: ”Ce nu te ucide, te face mai puternic”

Benny Adegbuyi a pierdut categoric lupta cu Jamal Ben Saddik de la gala Glory Kickboxing 81 de la Dusseldorf, însă la revenirea în țară s-a arătat încrezător că va trece repede peste acest eșec.
22.08.2022 | 14:16
Benny Adegbuyi prima reactie dupa infrangerea grea cu Jamal Ben Saddik Ce nu te ucide te face mai puternic
Benny Adegbuyi a pierdut categoric lupta cu Jamal Ben Saddik de la gala Glory Kickboxing 81 de la Dusseldorf, însă la revenirea în țară s-a arătat încrezător că va trece repede peste acest eșec
ADVERTISEMENT

Românul a fost făcut KO de sportivul belgian cu origini marocane și a cedat lupta după doar două minute și jumătate.

Reacția lui Benny Adegbuyi după KO-ul încasat de la Jamal Ben Saddik

La întoarcerea în România, Benny Adegbuyi a oferit o primă reacție după lupta cu Jamal Ben Saddik și a spus că este dezamăgit de înfrângere, mai ales că pentru acest meci a fost nevoit să stea departe de familie.

ADVERTISEMENT

”O înfrângere dureroasă, un meci riscant, mi-am asumat atunci când am acceptat meciul riscant după o înfrângere, că am mai avut o înfrângere. Asta este cariera unui sportiv de performanță, la nivelul la care lupt eu, câteodată pierzi, câteodată câștigi.

Mergem înainte, mă bucur de familie și cam asta e. Ăsta e singurul lucru care mă doare, m-am sacrificat, am stat departe, sunt plecat din luna mai de acasă și nu am avut parte de multe lucruri alături de familia mea”, a declarat Adegbuyi, pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ce urmează pentru luptătorul român

Sportivul român de 37 de ani a precizat că primul lucru pe care îl va face va fi să meargă într-o binemeritată vacanță cu familia, iar apoi va începe pregătirile deoarece își dorește să continue în lumea kickboxing-ului.

”Ce nu te ucide, te face mai puternic și voi reveni cu siguranță mai puternic. Evident că urmează un parcurs greu, va trebui să revin, să am câteva victorii ca să putem să luptăm din nou împreună.

ADVERTISEMENT

Am primit foarte multe mesaje, le mulțumesc, oamenii chiar sunt super, m-au susținut. Ce urmează pentru mine? Mă duc la munte, la Slănic, mă relaxez cu familia și cam asta e”, a afirmat Benny Adegbuyi.

Ghiță l-a pus la zid pe Adegbuyi

În ciuda faptului că a fost învins foarte clar de Jamal Ben Saddik, Benny Adegbuyi a fost lăudat de adversarul său la final. Pe de altă parte însă, belgiano-marocanul nu s-a arătat surprins de faptul că a reușit să termine meciul atât de repede.

ADVERTISEMENT

Fostul mare luptător Daniel Ghiță nu a ratat momentul de a-l ataca pe Benny Adegbuyi după acest eșec lamentabil și a reiterat faptul că sportivul cu origini nigeriene a ajuns la acest nivel doar promovat pe anumite interese.

ADVERTISEMENT