Evenimentul zilei

Benny Adegbuyi scrie istorie în Glory. Este primul luptător care reușește să îl întoarcă pe Badr Hari. Video

20.12.2020 | 01:22
Benny Adegbuyi scrie istorie in Glory Este primul luptator care reuseste sa il intoarca pe Badr Hari Video
ADVERTISEMENT

Românul Benny Adegbuyi scrie istorie în Glory, devenind primul luptător care reușește să-i administreze un KO lui Badr Hari, după ce inițial suferise un knockdown din partea legendarului marocan.

Benny l-a învins pe Badr Hari în gala Glory 76, prin KO în runda 3, după ce în runda secundă a fost trimis la podea de un croșeu expediat de Badr Hari.

ADVERTISEMENT

Acesta a câștigat cel mai important meci din viața lui, Badr Hari fiind o adevărată mașinărie de luptă care a învins majoritatea numelor mari pe care le-a înfruntat șI chiar prin KO.

Benny Adegbuyi scrie istorie în Glory. Este primul luptător care reușește să îl întoarcă pe Badr Hari

Benny a scris noi recorduri după lupta câștigată cu Badr Hari. În primul rând a devenit primul sportiv din istorie care l-a făcut KO pe marocan după ce anterior suferise un knockdown din partea marocanului.

ADVERTISEMENT

Acesta a devenit și primul sportiv român care îl întânlește și învinge pe Badr Hari într-un meci oficial, devenind primul român care învinge în istorie un campion mondial de K1.

Românul Benny este regele circuitului Glory în acest moment, iar următorul său adversar va fi campionul mondial en-titre, fie că este el Rico Verhoeven sau Ben-Saddik, rămâne de văzut după lupta dintre cei doi care va avea loc pe 30 ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT

Cine este Badr Hari, adversarul făcut KO de Benny în această seară

Badr Hari nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare. Legendă a sporturilor de contact și considerat unul dintre cei mai buni luptători de K1 din toate timpurile, palmaresul lui Hari este unul impresionant.

Badr Hari a primit aprecieri oficiale din partea regelui Marocului, Mohammed al VI-lea, pentru realizările sale deosebite în sport, fiind de două ori campion mondial la categoria grea în K1.

ADVERTISEMENT

Din 123 de partide disputate de-a lungul carierei, marocanul a câștigat 106 partide, dintre care 92 prin knockout! Palmaresul incredibil nu a contat în seara asta, Benny Adegbuyi fiind câștigătorul absolut meritat al partidei.

ADVERTISEMENT