Sport

Benny Adegbuyi vs. Badr Hari se vede pe Sport Extra! Totul despre cel mai nou post de sport din România

10.12.2020 | 17:10
Benny Adegbuyi vs Badr Hari se vede pe Sport Extra Totul despre cel mai nou post de sport din Romania
ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi (35 de ani) vs. Badr Hari (36 de ani) va putea fi urmărit în exclusivitate pe platforma Sport Extra, canalul de sport Sport Extra HD tocmai intrând în această săptămână în grila Digi România.

Meciul dintre românul Benny Adegbuyi și olandezo-marocanul Badr Hari va avea loc în cadrul galei GLORY 76, eveniment programat să se desfășoare pe data de 19 decembrie. Showul va fi transmis în sistem Pay-Per-View pe platforma Sport Extra, www.live.sportextra.ro, costul unui abonament fiind de 12,99 euro.

ADVERTISEMENT

Adegbuyi și Hari trebuiau să se lupte deja de două ori, dar confruntarea a fost amânată din cauza pandemiei. Până și conferința de presă de dinaintea duelului din 19 decembrie a avut loc online, cei doi urmând să aibă primul contact fizic direct în ring.

Benny Adegbuyi vs. Badr Hari se vede în România! Sport Extra va transmite gala GLORY 76

Benny și Badr Hari au mare încredere în șansele lor de succes. La conferința de presă, cei doi au pronosticat cum se va termina lupta. Olandezo-marocanul e de părere că se va impune prin K.O. în prima rundă, în timp ce românul e sigur că își va „termina” adversarul în repriza a doua.

ADVERTISEMENT

Badr Hari s-a amuzat în urma pariului lui Benny, transmițând că „e greu să câștigi în runda a doua când ești făcut K.O. în prima rundă”.

Meciul dintre Adegbuyi și Hari are o o miză importantă. Învingătorul va deveni pretendentul centurii deținute de Rico Verhoeven (31 de ani), cel mai bun kickboxer din lume. Pentru Benny, un eventual meci cu Verhoeven ar fi și mai special, având în vedere că cei doi se antrenează împreună de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi: „Sunt în cea mai bună formă a vieții mele”

Înaintea meciului cu Badr Hari, Benny Adegbuyi, care este poreclit „Mr. Gentleman”, se află pe locul 2 în ierarhia GLORY și are un palmares de 14 victorii, dintre care 6 prin K.O., și patru înfrângeri.

„Nu a fost plăcut faptul că a fost amânat meciul de mai multe ori, dar m-a ajutat să mă pregătesc și mai bine pentru Badr. Sunt în cea mai bună formă din viața mea”, a declarat kickboxerul român.

ADVERTISEMENT

Badr Hari, scos din formă de COVID-19

Badr Hari este pe locul 3 în clasamentul GLORY, după Verhoeven și Benny. Marocano-olandezul nu are însă nicio victorie, el pierzând primele două lupte. Adversarul lui Adegbuyi a suferit în acest an din cauza coronavirusului, el fiind infectat în luna noiembrie.

„A fost un an greu, s-au întâmplat multe, dar sunt pregătit să îi dau K.O.”, a fost mesajul plin de încredere al lui Badr Hari.

Sport Extra, noul canal de sport din grila Digi

Conform paginademedia.ro, postul Sport Extra HD este începând cu această săptămână parte din grila digitală Digi România. Noul canal TV de sport era deja disponibil în grilele Telekom și Vodafone încă din vara lui 2020.

Ce competiții se văd pe Sport Extra

  • Competiții de motorsport – IndyCar, DTM (Campionatul German de Turisme), European Le Mans Series, Campionatul Național de viteză în coastă, Campionatul Național de Super Rally
  • Sporturi de contact – Galele Bellator, Glory și ONE, precum și cele interne – Dynamite Fighting (transmise exclusiv de Sport Extra)
  • Fotbal – Serie B (Liga a doua din Italia)
  • Ciclism, Wrestling (AEW) și competiții de bărci cu motor

Platformele Sport Extra

  • Live.sportextra.ro – site (pe baza de abonament) dedicat transmisiunilor video în direct, rezumatelor și documentarelor care fac parte din oferta de continut Sport Extra
  • Sportextra.ro – site de conținut video și editoriale de autor, cu emisiuni și vloguri realizate de Andrei Niculescu, Cătalin Striblea, Antal Putinică, Octavian Pescaru, Ioan Viorel, Cristi Petre, Dragoș Suciu
  • sportextra.ro – paginile de Facebook si Instagram ale platformei, unde se găsește conținut dedicat pentru Social Media
    Radio – stream live GoRadio 
ADVERTISEMENT