Life

Benone Sinulescu a fost externat din spital. Cum se simte după ce a refuzat operația

Benone Sinulescu a ajuns acasă, după ce în urmă cu aproape o lună a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Arad. Artistul fusese găsit inconștient.
09.08.2021 | 15:34
Benone Sinulescu a fost externat din spital Cum se simte dupa ce a refuzat operatia
ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cântăreț a stat o perioadă internat, la un moment dat punându-se problema unei operații din cauza situației, doar că artistul nu și-a dat acordul pentru intervenție.

Vedeta nu și-a dorit să ajungă pe masa de operație, dar a urmat un tratament care se pare că dă rezultatele așteptate. Așa se face că Benone Sinulescu a fost externat recent.

ADVERTISEMENT

Unul dintre prietenii apropiați ai artistului a dezvăluit că acesta se simte mult mai bine și chiar reușește să iasă din locuința din comuna Bârzava pentru a se plimba, la aer curat.

Benone Sinulescu, probleme de sănătate. Artistul a refuzat să fie operat

„Dumnezeu ne iubește! Rugați-vă și vă dau și vești bune. Nea Beni iese pe afară, se plimbă, el a ales, propria lui opțiune, să treacă și să rămână pe medicamente, medicii i-au dat și varianta operației.

ADVERTISEMENT

Nea Beni, consultându-se cu familia a ales medicația și dă rezultate. Atâta timp cât melodiile lui și lucrurile sfinte din patrimoniu ale acestui neam, nea Beni va trăi veșnic.

Nea Beni vă iubește pe toți, cu mânuțele alea va mai întoarce roata. Tatăl Ceresc ne iubește și ni-l mai lasă aici să ne mai bucure sufletele”, a declarat Valentin Guia, prietenul artistului pentru România TV.

ADVERTISEMENT

Așadar, Benone Sinulescu a reușit să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor, cadrele medicale fiind de părere că montarea unui stent nu este absolut obligatorie.

Starea de sănătate a renumitului cântăreț a rămas una constantă încă de la internare, dovadă că în momentul de față a fost externat.

ADVERTISEMENT

Artistului i s-au prezentat toate avantajele și dezavantajele intervenției chirurgicale, i s-a făcut un RMN și multe alte analize, familia și prietenii fiindu-i aproape în această situație.

Când au apărut problemele medicale pentru Benone Sinulescu

Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului, a mărturisit la un moment dat că problemele de sănătate în cazul lui Benone Sinulescu nu sunt unele recente, ci au apărut în urmă cu un an.

Odată cu izolarea din cauza pandemiei de coronavirus, dar și fără a avea acces la medicul specialist, starea interpretului s-a agravat, însă din fericire, în prezent, totul este bine.

Artistul primește în continuare tratament de specialitate, este vesel și glumește mereu, însă va mai dura ceva până își va relua complet activitățile din viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT