Life

Benone Sinulescu ar fi împlinit 85 de ani. Adevărul despre “copiii din flori” ai săi: “Mă uitam la el şi nu semănam”

Benone Sinulescu ar fi împlinit vârsta de 85 de ani marți, 24 mai 2022, însă artistul a plecat fulgerător dintre noi! Viața lui, însă, continuă să-i impresioneze și inspire pe mulți!
24.05.2022 | 09:32
Benone Sinulescu ar fi implinit 85 de ani Adevarul despre copiii din flori ai sai Ma uitam la el si nu semanam
Benone Sinulescu ar fi împlinit 85 de ani pe 24 mai. Foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu ar fi împlinit anul acesta vârsta de 85 de ani! Artistul a fost în centrul atenției nu doar pentru cariera sa impresionantă, lăsând o moștenire rară muzicii populare românești, ci și pentru câteva aspecte legate de viața sa personală după care s-ar putea face chiar și un film!

Benone Sinulescu ar fi împlinit azi 85 de ani. Cauza morţii sale

Benone Sinulescu s-a stins fulgetător din viață pe 18 noiembrie 2021, în Arad, județ unde s-a stabilit de ceva ani. Artistul a murit din cauza unei pneumonii de absorbție, după ce se confruntase cu câteva probleme de sănătate care au ținut primele pagini ale site-urilor și ziarelor de la noi.

ADVERTISEMENT

Artistul fusese în vizorul medicilor cu câteva săptămâni înainte să ajungă din nou la spital, unde, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el. În ultimele zile după ce fusese inițial externat, acesta se simțea destul de bine. Mulți dintre apropiați credeau că își va reveni complet.

Din nefericire, în ultimele 3-4 zile petrecute în casa din comuna Bârzava, pe lângă boala de care suferea, Alzheimer, acesta a fost diagnosticat cu o pneumonie de absorbție.

ADVERTISEMENT

Potrivit specialiștilor, acesta este un diagnostic destul de sever. Boala afectează puternic plămânii până la ardere. Legat de felul în care a trăit în ultimele săptămâni au existat tot felul de controverse. În centrul acestora a fost soția lui. Despre ea s-a spus că nu ar fi făcut tot ce se putea pentru a-l pune pe picioare pe maestrul muzicii de petrecere de altădată.

A avut Benone Sinulescu copii din flori? Ce spunea artisul

Viața lui Benone Sinulescu a fost dintotdeauna una fascinantă. De fiecare dată când povestea câte ceva, interlocutorul se îndrăgostea imediat de el. A avut multe anecdote de spus, cele mai multe din turneele sale spectaculoase din țară și din străinătate. Pe unele dintre poveștile în care era protagonist le-a aflat chiar el, căci s-a lovit de multe născociri.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, s-a zvonit că ar fi avut mai mulți ”copii din flori”. Atât cât a putut el să numere, a ajuns la cel puțin 5! Amuzat de acest subiect, Benone a vorbit la un moment dat despre cum se prezentau acești copii susținând că sunt ai lui.

Evident, nu s-a putut confirma nici măcar o singură paternitate. Artistul a istorisit pentru ziarul Click! în legătură cu acești copii cu care se trezea în cale. Cei mai mulți dintre tinerii care pretindeau că sunt ai lui veneau la concertele pe care acesta le susținea, în diferite colțuri ale țării.

ADVERTISEMENT

Una dintre întâmplările amuzante s-a petrecut la Iași,. În capitala Moldovei, un băiat a mers în fața lui și i-a zis că l-a trimis mama lui cerându-i să fie recunoscut. Benone a început să râdă, potrivit propriilor sale mărturisiri. I-a zis că nu are cum să-i fie tată căci nici măcar nu îi seamănă.

A fost Benone Sinulescu la închisoare? Care e, de fapt, adevărul

Dacă în cazul copiilor Benone reacționa cu amuzament, când a apărut zvonul cum că ar fi făcut închisoare a devenit ceva mai serios.

Despre cântăreț s-a scris că ar fi fost întemnițat ori că și-a ucis nevasta cu toporul într-un acces de furie. Evident, niciuna dintre aceste speculații nu a corespuns cu realitatea pe care a trăit-o legendarul interpret de muzică folclorică.

Artistul a povestit într-o intervenție în urmă cu ceva timp la Antena Stars că nu știe de unde veneau aceste bârfe fără un sâmbure de adevăr măcar. Cel mai tare l-a amuzat atunci când au apărut persoane care afirmau că îl cunoșteau din armată, în condițiile în care nea Beni nu făcuse armata!

ADVERTISEMENT