Life

Marele regret al lui Benone Sinulescu! De ce nu a avut copii și ce spunea despre soția sa

Marele regret al lui Benone Sinulescu! Artistul nu a avut copii în ciuda faptului că atât el, cât și soția și-au dorit urmași. Ce spunea regretatul interpret despre iubirea vieții lui
18.11.2021 | 17:14
Marele regret al lui Benone Sinulescu De ce nu a avut copii si ce spunea despre sotia sa
ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Iubit de toată lumea, regretatul artist a avut și o poveste impresionantă în spatele scenei. Fire timidă, interpretul susține că nu s-a zbătut prea mult ca să cucerească sexul frumos.

Mai ales că a avut norocul să fie coadă de fiecare dată. Mii de domnițe au încercat de-a lungul timpului să-i fure o sărutare, dar și inima. Totul a fost în zadar până într-o zi.

ADVERTISEMENT

Marele regret pe care l-a avut Benone Sinulescu!

Și-a cunoscut iubirea vieții prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Elena, absolventă de Chimie Alimentară și alintată Leni de Benone i-a stat alături mai bine de patru decenii.

Culmea, pretențios din fire și obișnuit să fie asaltat de fete, artistul a avut de tras până și-a convins jumătatea. ”Este vorba despre Elena, absolventă de Chimie Alimentară. Leni mi s-a părut o ardeleancă mai… băţoasă, s-a ţinut tare.

ADVERTISEMENT

Un an de zile am încins telefoanele cu vorbuliţe multe şi de toate genurile, dar şi cu oprelişti” spunea artisul despre soția lui.

”Pe Leni am cunoscut-o prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Ne-am înţeles bine, încă de la început.

ADVERTISEMENT

Ne iubim şi acum, după 38 de ani. Soţia este cel mai bun critic al meu. Câteodată ne mai şi contrazicem. Ea s-a ferit totdeauna să iasă în faţă, nu i-a plăcut să iasă în evidenţă”, a mai zis acesta pentru Click.

Benone Sinulescu nu s-a ferit și a vorbit și despre un subiect delicat. Artistul a precizat că și-a dorit copii, dar nu a fost să fie. „Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, a adăugat Sinulescu

ADVERTISEMENT

Cum îl căutau urmașii după concert

Cu toate acestea, Benone Sinulescu a recunoscut că a avut parte de câteva experiențe inedite în privința copiilor. De cinci ori a aflat că este părinte.

„Mai târziu, mă trezeam la concerte cu mulţi tineri. Venea câte unul şi spunea că e fiul meu. Odată, la Iaşi, a venit un băiat şi a spus: Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu. Mă uitam la el, nu semănam. Altădată, la Timişoara, am păţit la fel. A venit altul şi mi-a spus, tot aşa, că sunt tatăl lui”, a mai povestit Benone Sinulescu.

„O fată mi-a spus că o cheamă Benonia şi că este rodul iubirii mele cu mama ei”. Cum a reacţionat de fiecare dată? S-a amuzat, căci ştia că n-a umblat creanga prin sat: „Am fost un introvertit, nu îmi plăcea să îmi divulg sentimentele. Soţia mea a fost singura femeie căreia i-am spus primul te iubesc. Îi mai spun şi acum, zilnic”, a mai spus regretatul artist.

Benone Sinulescu era internat în spital de la finalul săptămânii trecute, iar starea lui s-a înrăutăţit. Artistul avea mai multe probleme de sănătate, printre care şi o pneumonie care i-a fost fatală.

ADVERTISEMENT