Life

Imagini de la înmormântarea lui Benone Sinulescu. Îndrăgitul artist a fost condus pe ultimul drum. Update

Benone Sinulescu a fost condus astăzi pe ultimul drum de familie, prieteni, colegi de breaslă. Înmormântarea marelui artist a avut loc în Arad, unde sunt sute de oameni și-au luat rămas bun de la îndrăgitul artist.
21.11.2021 | 14:05
Imagini de la inmormantarea lui Benone Sinulescu Indragitul artist a fost condus pe ultimul drum Update
Benone Sinulescu, condus astăzi pe ultimul drum. Înmormântarea marelui artist are loc în Arad. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
21-11-2021
13:58

Benone Sinulescu, ultimul drum. A fost condus de sute de oameni

Benone Sinulescu a fost înmormântat cu onoruri militare în urmă cu foarte puțin timp. 50 de militari au fost prezenți la cimitirul Eternitatea din Arad, precum și sute de oameni care au venit să-și ia rămas bun de la artist. 

Regretatului cântăreț de muzică populară își doarme somnul de veci pe aleea principală a Cimitirului Eternitatea din Arad. De acum înainte solistul va rămâne în inimile tuturor celor care i-au ascultat muzica. 

21-11-2021
12:08

Sofia Vicoveanca, în lacrimi după moartea lui Benone Sinulescu

Sofia Vicoveanca nu a reușit să ajungă la înmormântarea lui Benone Sinulescu, dar și-a exprimat durerea în cadrul unei emisiuni, unde i s-a adresat direct regretatului solist. 

„Este o zi foarte tristă. Trăim vremuri grele! Daţi-mi voie să vorbesc puţin cu Benone. Benone, prin plecarea ta, ai adâncit amarul pe care-l trăim. Aveam nevoie de îndemnul, de lumina, de vorbele înţelepte, de îndemn înspre mai bine şi înspre frumos. 

Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul şi să-ţi ierte păcatele. Somn lin şi, cine ştie, Benone? Poate că într-o zi ne vom regăsi într-o lume neştiută. Veşnică pomenire şi sincere condoleanţe familiei şi nouă tuturor. Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus cu ochii în lacrimi Sofia Vicoveanca, notează rtv.ro

21-11-2021
12:03

Benone Sinulescu, condus pe ultimul drum cu omagii militare

Regretatul cântăreț de muzică populară Benone Sinulescu este condus pe ultimul drum. Funerariile au început deja la Arad, acolo unde vedeta își va dormi somnul de veci, în cimitirul Eternitatea.

Sicriul cu trup neînsuflețit al îndrăgitului artist a fost acoperit cu steagul României, asta pentru că solistul avea gradul de Mare Ofițer. Imaginile sunt de-a dreptul emoționante. Foarte mulți oameni sunt prezenți la slujbă.

Zi tristă pentru muzica românească. Înmormântarea lui Benone Sinulescu are loc astăzi, la Arad. Marele cântăreț de muzică folclorică spune adio definitiv acestei lumi. Durerea despărțirii de acesta nu poate fi descrisă prin cuvinte.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus, în urmă cu două zile, la Teatrul de Stat din Arad, acolo unde oamenii și-au putut lua rămas bun de la îndrăgitul folclorist.

ADVERTISEMENT

O mulțime de oameni au depus lumânări și flori la căpătâiul lui nea Beni, așa cum îl alintau oamenii care țineau la el, indiferent dacă îl cunoșteau sau nu.

Benone Sinulescu, plâns de toată lumea

Cântărețul este plâns de familie, dar și de artiștii pe care i-a îndrumat de-a lungul vieții, ori cu care a cântat în diferite spectacole.

ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu s-a stins din viață pe 18 noiembrie 2021, în urma unei pneumonii de aspirație. Artistul nu era într-o stare bună în ultimele zile, după o perioadă de o săptămână în care își revenise după problemele medicale pe care le-a suferit în urmă cu câteva luni.

Soția artistului a ieșit public vineri pentru a vorbi despre ce s-a întâmplat cu adevărat cu marele artist în ultima vreme. Doamna Leni a spus la Teo Show că multe dintre lucrurile care s-au spus au fost neadevărate. A negat că ar fi fost internat de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Văduva lui nea Beni a clarificat recent cauza morții sale

Văduva lui Benone Sinulescu a declarat că artistul a fost o singură dată la Spitalul Județean din Arad, atunci când a aflat, de altfel, toată presa.

„Acum o săptămână ambulanța a venit acasă. I-au făcut testul rapid și PCR. Au spus că are o pneumonie. El nu a dorit să meargă la pneumologie pentru că îi era teamă de o infectare cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

La început s-a simțit mai bine. Apoi nu s-a mai simțit bine. Am fost nevoiți să apelăm la un concentrator de oxigen. Chiar își dorea să tușească, să poată să expectoreze. Nu a avut norocul să tușească. Din moment ce a stat cu o mască pe figură, evident că a trebuit să stea în pat”, a relatat nevasta lui Benone Sinulescu în urmă cu câteva zile la Kanal D.

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai iubiți și longevivi artiști de muzică folclorică din România. În cei peste 50 de ani de carieră, acesta a compus peste 600 de melodii. Printre cele mai răsunătoare melodii cântate de acesta se numără „Crâșmăriță din Buzău”, „Cine bate seara la fereastra mea” și „Mândro, bătu-te-ar focu”.

ADVERTISEMENT