Life

Benone Sinulescu a murit cu o mare dorință neîmplinită! Avea totul stabilit

Încă din 2020, Benone Sinulescu avea un mare vis. Din păcate, regretatul cântăret de muzică populară a încetat din viață cu dorința neîmplinită. Maria Grapini face dezvăluiri neștiute.
18.11.2021 | 23:00
Benone Sinulescu a murit cu o mare dorinta neimplinita Avea totul stabilit
Benone Sinulescu avea o mare dorință. Pregătise deja totul pentru a visul său, însă pandemia l-a oprit. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu a murit, astăzi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani, cu un mare vis neîmplinit. Plănuise totul încă din anul 2020, dar, din cauza pandemiei, nu a mai putut pune planul în aplicare.

Ultima dorință a lui Benone Sinulescu, rămasă neîmplinită 

Regretatul artist își dorea să organizeze un mare spectacol în cinstea carierei sale. Potrivit Mariei Grapini, Benone Sinulescu îi contactase deja pe cei pe care îi voia alături pe scenă în cadrul spectacolului. Din păcate, însă, cântărețul s-a stins din viață fără să își vadă visul devenind realitate.

ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu pregătea un spectacol în cinstea carierei sale

“Dumnezeu să-l odihnească. Visul Maestrului era să facă la Sala Palatului un spectacol închinat întregii cariere. Anul trecut m-a sunat să mă invite să fiu unul dintre vorbitorii inaintea concertului. Am spus imediat: DA!

Pandemia i-a oprit visul și, iată, boala i-a oprit viața! Un talent extraordinar!
Condoleanțe familiei🥲”, a dezvăluit Maria Grapini într-un comentariu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

După zeci de ani de muncă, timp în care a lansat nenumărate melodii și a susținut sute de concerte, cântărețul Benone Sinulescu voia să organizeze un spectacol special, unde să poată fi prezenți mulți dintre cei care l-au apreciat.

Problemele de sănătate s-au ținut lanț pentru Benone Sinulescu

Pandemia, vârsta înaintată și problemele de sănătate cu care s-a confruntat l-au împiedicat să își împlinească ultima dorință.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că, în vara acestui an,  Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă. A fost dus de urgență la spital, iar medicii erau rezervați cu privire la starea lui de sănătate. Și-a revenit ulterior, iar soția sa, Elena, i-a anunțat pe fanii artistului că aceata se simte din ce în ce mai bine.

Din păcate, însă,  starea sa de sănătate a continuat să se degradeze. Recent, a fost diagnosticat cu o pneumonie puternică, afecțiune din cauza căreia a murit.

ADVERTISEMENT

Viața lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu s-a născut și a crescut în localitatea Siriu din județul Buzău. Și-a descoperit pasiunea pentru muzica de mic și a muncit mult pentru a deveni un mare artist. A fost unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră.

În ultimii ani din viață a locuit într-o localitate din Arad, alături de soția sa. Regretatul cântăreț și soția lui nu au avut copii. Cei doi au vorbit despre această situație, explicând că, din cauza unor probleme de sănătate, Elena Sinulescu nu a putut face copii.

S-au înțeles foarte bine de la începutul căsniciei

Vorbea tot timpul cu multă dragoste despre soția lui, cea care l-a susținut în tot ceea ce a făcut. Elena nu a vrut niciodată să iasă în evidență. Benone Sinulescu susținea că ea a fost cel mai mare critic pentru el, și, deși mai apăreau contraziceri, se înțelegeau întotdeauna de minune.

ADVERTISEMENT