Life

La două luni de la moartea lui Benone Sinulescu, soția sa face declarații emoționante: „Dumnezeu a avut alte planuri cu el”

Au trecut două luni de când Benone Sinulescu s-a stins din viață, în locuința sa din Arad. Elena, soția artistului, a făcut dezvăluiri emoționante despre tragicul eveniment.
18.01.2022 | 17:37
La doua luni de la moartea lui Benone Sinulescu sotia sa face declaratii emotionante Dumnezeu a avut alte planuri cu el
ADVERTISEMENT

Miercuri s-au împlinit 2 luni de când Benone Sinulescu s-a stins din viață, din cauza unei pneumonii, la vârsta de 84 de ani. Soția sa, Elena, a făcut dezvăluiri emoționante despre moartea celui care i-a fost soț mai bine de 40 de ani.

După ce regretatul artist s-a stins din viață, femeia a fost aspru criticată pentru că nu a vorbit mai mult despre starea de sănătate în care Benone Sinulescu se afla.

ADVERTISEMENT

Elena Sinulescu: „Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el”

La doua luni de la moartea lui Benone Sinulescu, Elena, soția regretatului artist a făcut declarații sfâșietoare despre ultimele clipe de viață ale bărbatului pe care l-a iubit din tot sufletul.

Elena Sinulescu a declarat că, în ultima perioadă, din cauza bolii, Benone Sinulescu nu mai comunica și nu voia să mai stea de vorbă cu ea, așa cum obișnuia.

ADVERTISEMENT

„Îmi este greu. Atât pot să spun. A fost așa, ca un trăsnet. A plecat atât de repede încât nu m-am așteptat. Era bine, totul mergea spre bine.. Asta a fost. Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el.

El a fost tot timpul o fire veselă, o fire pozitivă, dar în momentul în care și-a dat seama că nu se mai poate, s-a închis în el”, a mărturisit Elena Sinulescu.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, soția artistului spune că a suferit din cauza faptului că mult timp  a fost condamnată de publicul și apropiații soțului său, pentru că nu a vrut să facă declarații cu privire la moartea lui Benone Sinulescu.

De ce a refuzat Elena Sinulescu să vorbească despre moartea artistului

Elena Sinulescu a răspuns acuzațiilor conform cărora a ascuns de ochii lumii starea de sănătate a interpretului de muzică populară. Aceasta a declarat că ea și Benone Sinulescu au trecut prin momente cumplite împreună.

ADVERTISEMENT

Din respect pentru cariera soțului său, femeia nu și-a dorit că oamenii să cunoască aceste detalii, pe care le consideră intime și de neîmpărtășit.

„El și-a expus public actul artistic, dar stările lui de sănătate și altele nu a ieșit cu ele în presă, să le facă publice. Toți suntem oameni și toți avem și bucurii și necazuri”, și-a motivat Elena Sinulescu decizia.

Benone și Elena Sinulescu au fost împreună mai bine de 40 de ani. Cei doi s-au cunoscut în casa artistei Ileana Sărăroiu, iar cel care a făcut primul pas a fost interpretul de muzică populară.

ADVERTISEMENT