Fotbal intern

Benzar, adio FCSB! Cum a râs Becali de jucătorul său

03.08.2018 | 16:25
Benzar adio FCSB Cum a ras Becali de jucatorul sau

Benzar, adio FCSB!  Șansele fotbalistului să rămână alături de roș albaștrii sunt infime chiar dacă a reușit să marcheze împotriva celor de la Rudar în Europa League. Strădania fotbalistului nu a trecut neobservată de patron, dar Becali nu s-a arătat prea impresionat. Ba chiar din contră! Latifundiarul din Pipera s-a amuzat când a văzut golul lui Benzar si a precizat că în acest moment nu are nevoie de el la echipă.

“Benzar, săracul, a vrut să dea şi el un gol. A zis că “şi aşa mă dă la Voluntari, măcar să dau un gol în cupele europene”. Să vedem ce se va întâmpla cu el. E în funcţie de ce atacant vom lua. Eu cred în Benzar şi îl dau pentru că trebuie sa joace. Nu îl dau pentru că nu îl vreau, ci pentru că el are nevoie de meciuri în picioare”, a declarat Gigi Becali.

Citeşte şi:

  • Joacă Rusescu în Hajduk – FCSB? Dică: “Îl putem trece pe lista UEFA”
  • Dică, săgeţi către Gigi Becali: “Să nu-l facem pe Moruţan de sute de milioane”
  • Romario Benzar, despre plecarea fratelui lui Voluntari: “Ar fi un pas înainte”

Benzar, adio FCSB!

De remarcat că Daniel Benzar este fratele mai mic al lui Romario Benzar. Mezinul a intrat pe teren în minutul 74 al partidei dintre FCSB și Rudar. Mai mult de atât a și reușit să marcheze în minutele de prelungiri golul care de altfel avea să stabilească scorul final, 4-0.  Anul trecut, mijlocașul ofensiv a fost împrumutat la FC Voluntari, formație pentru care a marcat două goluri în cele 12 partide jucate. Tot la gruparea ilfoveană ar putea ajunge și acum.

Ioan Andone, oficialul celor de la FC Voluntari, a detaliat  o discuţie avută cu Gigi Becali în privinţa lui Andrei Cristea, după ce “Fălcosul” l-a cerut din nou pe Daniel Benzar. Condiţia patronului de la FCSB ca să-l cedeze pe mijlocaş este ca la echipă să ajungă un alt fotbalist de profil ofensiv pe care Nicolae Dică să se poată baza încă de la început.

Am fost la Gigi de mai multe ori pentru împrumutul lui Daniel Benzar. A spus că mi-l dă dacă reușește să îl cumpere pe Andrei Cristea. Eu i-am spus că în acest moment e cel mai potrivit vârf pentru FCSB. Nu cred ca un jucător de afară ar face faţă presiunii. Nu sunt atacanți în acest moment în Liga 1 Betano care să poată juca ca un număr 9. În afară de Cristea și Blănaru nu cred că poate altcineva să se integreze la FCSB în poziția lui Gnohere”, a spus Ioan Andone la un post de televiziune.

“I-am promis lui Andone”

Conform lui Ioan Andone, Gigi Becali a promis să-l cedeze sub formă de împrumut pe Daniel Benzar la FC Voluntari, în cazul în care latifundiarul din Pipera bifează un alt transfer. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a venit la FCSB în vara anului 2015, de la LPS Banatul, şi de atunci a fost împumutat la echipe precum Academica Clinceni şi FC Voluntari.

“Andone stă în Pipera, sunt prieten cu el, mai vine, îi mai dau nişte brânză. A cumpărat nişte terenuri de la mine, construieşte nişte blouri. A venit să întrebe de Benzar şi i-am zis să iau atacant. Mâine îl dau, că iau atacant“, a mai zis Gigi Becali

Zece partide a jucat până acum Daniel Benzar în tricoul roș albaștrilor pentru care a și reușit să marcheze de două ori. Cea mai bună perioadă a jucătorului a fost de departe cea petrecută la Clinceni acolo unde Benzar a înscris de opt ori în aceeași stagiune.

1997 este anul nașterii pentru Daniel Benzar

Tags: