Fotbal intern

Benzar refuză să plece de la FCSB, după ce a dat gol în Europa League

07.08.2018 | 15:41
Benzar refuza sa plece de la FCSB dupa ce a dat gol in Europa League
  1. FANATIK.RO a aflat că Daniel Benzar refuză să plece de la FCSB, după ce a reuşit să dea gol în Europa League. Ioan Andone, managerul general al echipei FC Voluntari, insistă pentru ca fotbalistul în vârstă de 20 de ani să revină la gruparea din Ilfov, dar atacantul nici nu se gândeşte să o părăsească pe vicecampioana României.

Ioan Andone a anunţat în urmă cu o săptămână că negociază cu Gigi Becali pentru împrumutul lui Daniel Benzar, iar FANATIK.RO a aflat că cei doi au ajuns la un acord în ceea ce îl priveşte pe fotbalistul care a bifat 13 meciuri pentru gruparea din Ilfov, dar acesta refuză să plece de la echipa antrenată de Nicolae Dică.

Daniel Benzar refuză să plece de la FCSB

Deşi era încântat de ideea de a reveni la FC Voluntari pentru a avea cât mai multe meciuri în picioare, Daniel Benzar şi-a schimbat ideea după ce a debutat în Europa League. Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani a fost introdus de Nicolae Dică în minutul 74 al meciului FCSB – Rudar Velenje, scor 4-0, în locul lui Florinel Coman, iar acesta şi-a trecut numele pe tabela de marcaj în minutul 90+3, după o acţiune splendidă a lui Olimpiu Moruţan.

După evoluția din meciul FCSB – Rudar Velenje, scor 4-0, din turul 2 preliminar al Europa League, Daniel Benzar speră să prindă un loc de titular în primul unsprezece al vicecampioanei României, dar acesta nu a luat în calcul şi faptul că pe postul său are concurenţă. Florin Tănase, căpitanul formaţiei “roş-albastre”, Florinel Coman, jucător căruia Gigi Becali i-a pus o clauză de reziliere de 200 de milioane de euro, dar şi Olimpiu Moruţan, noua “perlă” a latifundiarului din Pipera. Patronul FCSB-ului speră să-i vândă pe cei trei pe sume mari în următorii ani, iar şansele ca Daniel Benzar să prindă un loc de titular sunt mici.

“Clubul nostru are nevoie de Daniel Benzar!”

Daniel Benzar este felicitat de Florin Tănase pentru un gol înscris în meciul Sepsi OSK - FCSB
Daniel Benzar se bucură alături de Florin Tănase pentru un gol înscris în Sepsi – FCSB

“M-am văzut de multe ori cu Gigi, cum nu ne-am văzut în ani de zile. Vă spun că are cea mai bună telemea din România. Clubul nostru are nevoie de Daniel Benzar. A fost la noi, ştie ce e la noi, ştie că la noi va fi opţiunea numărul unu în ceea ce priveşte jucătorul U21. Daniel Opriţa îl vrea, iar eu trebuie să-i îndeplinesc dorinţele antrenorului”, a spus Ioan Andone la o emisiune de sport.

De ce vrea Gigi Becali să-l trimită pe Daniel Benzar la FC Voluntari

Gigi Becali era dispus să renunţe la Daniel Benzar după ce FCSB reuşea să transfere un atacant, dar acesta nu vrea să plece de la echipa “roș-albastră”. Oficialii vicecampioanei României au ajuns la un acord cu Raul Rusescu, fotbalist prezentat oficial în cursul zilei de luni, 6 august. “Benzar, săracul, a vrut să dea şi el un gol. A zis că “şi aşa mă dă la Voluntari, măcar dau un gol în cupele europene”. Să vedem ce se va întâmpla cu el. E în funcţie de ce atacant vom lua. Eu cred în Benzar şi îl dau pentru că trebuie să joace. Nu îl dau pentru că nu îl vreau, ci pentru că el are nevoie de meciuri în picioare”, a spus Gigi Becali pentru Pro X, după FCSB – Rudar Velenje 4-0.

Daniel Benzar este considerat un tânăr jucător care ar putea avea un cuvânt important de spus în Liga 1 Betano. Fratele mai mic al lui Romario Benzar a fost cumpărat de Gigi Becali de la LPS Banatul în 2015, dar nu a primit foarte multe şanse la gruparea “roş-albastră”. Prima oară a fost trimis la echipa a doua a FCSB-ului, apoi a jucat la Academica Clinceni, iar sezonul trecut a fost trimis de oficialii “roş-albaştrilor” la FC Voluntari, pentru care a înscris două goluri şi a oferit două pase decisive.

Pentru Academica Clinceni a evoluat în 39 de partide, a înscris opt goluri şi a oferit 2 asisturi, iar contractul său cu vicecampioana României se termină în vara anului 2019.

450.000 de euro este cota lui Daniel Benzar, conform transfermarkt.com