Fotbal international

Benzema a bătut palma cu AC Milan. Cât va câștiga în Italia

21.07.2018 | 11:56
Benzema a bătut palma cu AC Milan

Carlo Ancelotti îl dorește pe Karim Benzema la Napoli. Presa italiană anunță că francezul va juca în Serie A din sezonul viitor, însă nu la Napoli. Benzema a bătut palma cu AC Milan, care urmează să îi plătească un salariu de 9 milioane de euro pe an.

Sky Italia anunță că reprezentanții jucătorului au mers deja la Milano pentru a negocia cu oficialii clubului. Cu doar o zi în urmă, președintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a declarat că gruparea nu este interesată de fotbalist, pe care îl consideră prea bătrân. Benzema i-a răspuns pe rețelele de socializare: “Încă un nebun pe lista celor care vorbesc despre mine”, a scris francezul.

Antrenorul Rino Gattuso ar fi discutat deja cu Benzema, iar jucătorul și-ar fi dat deja acordul pentru transferul la AC Milan. Clubul italian poate din nou să facă transferuri, după ce a câștigat procesul de la TAS.

Benzema a bătut palma cu AC Milan

Karim Benzema va semna cu AC Milan un contract valabil până în 2022 și va primi 9 milioane de euro pe sezon. Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, este cel care va avea ultimul cuvânt de spus, dar este greu de crezut că spaniolul se va opune unui transfer dacă jucătorul va dori să plece.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri