Fotbal international

Benzema, distrus de un atacant legendar! Prestaţia cu Tottenham l-a enervat: “E supraevaluat!”

Atacantul francez Karim Benzema a fost criticat de un fost jucător al Barcelonei după prestatia din meciul pe care Real Madrid l-a terminat la egalitate, pe Santiago Bernabeu, scor 1-1, cu Tottenham...
18.10.2017 | 12:14
Benzema distrus de un atacant legendar Prestatia cu Tottenham la enervat E supraevaluat

Atacantul francez Karim Benzema a fost criticat de un fost jucător al Barcelonei după prestatia din meciul pe care Real Madrid l-a terminat la egalitate, pe Santiago Bernabeu, scor 1-1, cu Tottenham Hotspur. Fostul atacant englez al catalanilor, Gary Lineker, consideră că Benzema este un vârf decent, dar nu este unul de mare calitate. Britanicul consideră că este prea puţin pentru un atacant al Realului să marcheze doar împotriva echipelor mai mici.

”Să marchezi doar în meciurile cu echipe mai slabe nu este nimic deosebit. Benzema este un atacant decent, dar nu unul de mare calitate”, a scris Lineker pe contul de Twitter. Karim Benzema a ratat mai multe ocazii în partida de marţi seară de pe Santiago Bernabeu, în care portarul lui Tottenham Hotspur, francezul Hugo Lloris, a făcut un meci aproape perfect. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Benzema a jucat primul meci al sezonului în Liga Campionilor

Real Madrid şi Tottenham Hotspur au remizat, scor 1-1, pe Santiago Bernabeu, în cel mai tare meci al serii. Portughezul Cristiano Ronaldo a marcat golul său cu numărul 110 în Liga Campionilor, în timp ce Raphael Varane şi-a înscris în proprie poartă. Benzema a jucat până în minutul 76, atunci când antrenorul Zinedine Zidane l-a schimbat cu Marco Asensio.

Atacantul francez Karim Benzema, în vârstă de 29 de ani, a jucat aseară primul meci din acest sezon al Ligii Campionilor, la precedentele două fiind accidentat. După trei etape disputate, Real Madrid şi Tottenham Hotspur se află la egalitate în fruntea grupei H, ambele cu câte şapte puncte. Formaţiile Borussia Dortmund şi APOEL Nicosia au câte un punct.