Sport

Hoțul care l-a jefuit pe Karim Benzema e director la o companie publică! „Dacă fură de la Messi, îl vor pune ministru”

Poliția albaneză și Interpolul au reușit să-l aresteze pe cel care a organizat jaful din casa lui Benzema în 2019. Este Alfred Prodani, director al companiei publice de apă din Provincia Kurbin!
11.05.2022 | 10:22
Hotul care la jefuit pe Karim Benzema e director la o companie publica Daca fura de la Messi il vor pune ministru
După mai bine de trei ani, Karim Benzema a aflat cine a coordonat jaful din 2019 asupra reședinței sale. Foto: instagram
ADVERTISEMENT

Karim Benzema face parte din lunga listă a fotbaliștilor spanioli care au fost victimile unor jafuri. Ba chiar, casa sa a fost spartă în două rânduri, în 2019, dar și în luna ianuarie a acestui an. Acum, a aflat și identitatea celui care a organizat jaful din urmă cu mai bine de trei ani.

”Fură de la Benzema și ei îl numesc director. Dacă fură de la Messi, îl pun ministru”

Pe 27 februarie 2019, Real Madrid, cu Benzema titular pe toată durata partidei, era învinsă cu 3-0, pe Santiago Bernabeu, în prima manșă a semifinalelor Cupei Spaniei.

ADVERTISEMENT

Nu avea să fie singura veste proastă pentru nouarul Realului. Ajuns acasă, atacantul francez a descoperit că hoții profitaseră de moment și i-au spart casa.

A fost declanșată o anchetă și, iată, a fost nevoie de trei ani pentru ca șeful operațiunii să fie prins. Marca scrie că este vorba despre un albanez, Alfred Prodani, prins în urma unei operațiuni a poliției din țara natală și Interpol.

ADVERTISEMENT

Surpriza este identitatea celui care a coordonat jaful. Este vorba despre Alfred Prodani, care fusese director, timp de nouă ani, la compania publică de apă din regiunea Kurbin.

”L-a jefuit pe Benzema și l-au numit director. Dacă reușește să-l jefuiască pe Messi, îl vor face ministru”, a declarat Kreshnik Spahiu , lider și membru al formațiunii ”Alianța Roșu și Negru”.

ADVERTISEMENT

Banda lui Prodani, palmares bogat

Alfred Prodani, mai precizează presa spaniolă, nu a fost implicat doar în jaful de la reședința lui Karim Benzema. Numele său apare și în dosarul legat de alte 40 de locuințe care au fost atacate în 2013.

Iar jurnaliștii de la ”El Periódico” spun că probele împotriva acestuia ”sunt convingătoare”. Mai mult, ”Albanian Daily News”, care a tratat cazul, a scris că Sali Berisha, fost președinte și premier al țării, îl acuzase în mod direct pe Prodani încă din 2019 pentru aceste furturi. Însă nu toată lumea le-a luat în seamă, considerând, probabil, că este vorba despre o dispută politică.

ADVERTISEMENT