Nicio categorie

Benzema în Marca: “Secretul lui Ancelotti este calmul său!”

Proaspăt campion al Europei cu Real Madrid, Karim Benzema a oferit un interviu exclusiv pentru Marca în care vorbeşte despre secretele actualului antrenor al "galacticilor", Carlo Ancelotti,...
06.06.2014 | 09:59

Proaspăt campion al Europei cu Real Madrid, Karim Benzema a oferit un interviu exclusiv pentru Marca în care vorbeşte despre secretele actualului antrenor al “galacticilor”, Carlo Ancelotti, datorită căruia clubul a cîştigat a zecea Ligă a Campionilor din istorie.  “Arma lui este calmul. Asta ajută grupul, să nu ne pierdem calmul!”. În plus, atacantul francez a vorbit şi despre felul în care se simte în capitala Spaniei, explicînd că din punctul său de vedere ar rămîne toată cariera la Real Madrid.

g0606.b208e205bb2f493be107b5d2e5fdb56c

 

l_equip.750

Prima pagină din L’Equipe este dedicată campionatului naţional de baschet, cîştigat de Limoges, pentru a zecea oară în istorie. Echipa a cîştigat cu 73 – 70 împotriva celor de la Strasbourg. Cea mai importantă publicaţie italiană, Gazzetta dello Sport, analizează situaţia lotului care va face deplasarea în Brazilia, pentru Cupa Mondială, în timp ce Bild acordă, la rîndul său, un spaţiu important turneului final. Concret, tabloidul german reface portretele din copilărie ale lui Mesut Ozil şi Mario Gotze, vedetele “Panzerelor”.

gazzetta it

bild

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri