Bergodi spune cine va câştiga în derby: “Ştie să speculeze avantajele!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
09/02/2018, 07:56
Bergodi spune cine va câştiga în derby: “Ştie să speculeze avantajele!”

Antrenor la ambele echipe, italianul crede că în derby-ul de sâmbătă câştig de cauză va avea liderul campionatului, CFR Cluj, şi explică de ce:

“Clujul mi se pare favorita. E o trupă bine aşezată, pragmatică, ştie să speculeze avantajele. Petrescu are fotbalişti cu experienţă mare, pe Culio şi pe Deac chiar îi cunosc bine. Şi mai e un motiv pentru care mi se pare mai bună CFR: din ce ştiu eu, Steaua nu va avea vârf în meciul de sâmbătă.

“Să nu excludeţi Craiova”

E un dezavantaj, unul dintre Alibec şi Gnohere ar fi echilibrat disputa. Aşa, Clujul e mai bun. Ceea ce nu înseamnă că titlul va fi luat de CFR neapărat. Am prins şi eu un pic sistemul acesta cu play-off şi cu play-out când eram la ASA Târgu Mureş. Play-off e un alt campionat, se poate întâmpla orice. Sfatul meu e să nu excludeţi din calcule Craiova atunci când vă întrebaţi cine va lua titlul! Universitatea e bună şi poate să recupereze distanţa care vi se poate părea mare acum”, a spus Bergodi pentru GSP.

Partia FCSB – CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.