Bergodi: "Lazio e favorită! Becali m-a concediat din orgoliu!"

fcsb-lazio, cristiano bergodi, fcsb, lazio roma

FCSB - Lazio se va încheia în favoarea italienilor, spune Cristiano Bergodi. Italianul a vorbit şi despre perioada petrecută la Steaua.

Bergodi a declarat că Lazio Roma este favorită în această confruntare. Italianul şi-a amintit şi de perioada petrecută la Steaua şi de cum l-a dat afară Gigi Becali: "Lazio este favorită în această dublă manşă. Steaua este puternică în România, însă campionatul Italiei este altceva. Puncte slabe? Steaua suferă la fazele fixe, dar este o echipă compactă. Lazio, chiar dacă este favorită, trebuie să fie foarte atentă la contraatacuri. Steaua e un fel de Juventus al României.

A fost o perioadă frumoasă. Proprietarul nu a făcut atunci mari investiţii, aveam mulţi jucători tineri şi am început campionatul cu 6 victorii. Am promovat foarte mulţi tineri. Apoi, într-o zi, în pauza unui meci din Europa League, patronul a venit în vestiar şi a început să discute cu jucătorii. I-am spus că nu are ce să caute acolo, iar el, din orgoliu, m-a concediat. Chiar şi aşa, a fost o experienţă frumoasă.

"Aştept momentul potrivit"

Da, de ce nu? Aş merge din nou acolo. M-am descurcat bine la toate echipele pe care le-am antrenat. Dar, între timp, mă concentrez pe fotbalul italian, de la prima până la a treia ligă. Mă informez, studiez, mă uit la meciuri şi aştept momentul potrivit pentru a reveni în fotbal", a spus Tuttomercatoweb.com.

Partida FCSB - Lazio se va disputa joi, de la ora 22:05, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.