Carousel hot news

Bergodi e dresorul “cîinilor”: “Sînt naşul lui DINAMO!”

DINAMO. ASA Târgu Mureş va juca în această seară pe Ştefan cel Mare împotriva "haitei" lui Mircea Rednic. Tehnicianul mureşenilor, Cristiano Bergodi, a vorbit despre întîlnirea cu Dinamo,...
17.10.2015 | 09:18
Bergodi e dresorul
ADVERTISEMENT

DINAMO. ASA Târgu Mureş va juca în această seară pe Ştefan cel Mare împotriva “haitei” lui Mircea Rednic. Tehnicianul mureşenilor, Cristiano Bergodi, a vorbit despre întîlnirea cu Dinamo, echipă pe care a învins-o mereu în cariera sa.

“M-am poreclit singur “naşul lui Dinamo”, pentru că i-am bătut şi cînd eram la Cluj, şi cu Rapidul în Cupă, şi cu FC Naţional şi cu Poli Iaşi. Rednic e însă un antrenor foarte bun, poate cel mai bun din Liga 1, are o experienţă foarte mare, iar Dinamo joacă foarte bine de cînd a venit el.

ADVERTISEMENT

Pentru noi nu va fun meci uşor pentru că jucătorii n meci uşor pentru că jucătorii lui Rednic sînt foarte motivaţi, e ui Rednic sînt foarte motivaţi, e clar că Rednic porneşte de această dată cu prima şansă pentru că joacă acasă şi mai ales pentru că a făcut pregătirea cu aceşti jucători încă din vară. Eu sînt la Tg. Mureş de doar o lună, dar chiar şi aşa sînt sigur că vom face un meci bun”, a spus Bergodi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri