Sport

Bergodi, mulțumit după FC U Craiova – Rapid 3-5: „Nu e ușor să marchezi de cinci ori în deplasare”

Cristiano Bergodi a fost mulțumit după victoria Rapidului în duelul din deplasare cu FC U Craiova 1948, scor 5-3, felicitându-și jucătorii.
26.08.2023 | 00:07
Bergodi multumit dupa FC U Craiova  Rapid 35 Nu e usor sa marchezi de cinci ori in deplasare
Cristiano Bergodi, nemulțumit după FC U Craiova - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul italian a fost bucuros că echipa sa a câștigat confruntarea, însă a avertizat pentru că jucătorii săi au făcut mai multe gafe în defensivă, motiv pentru care oltenii au marcat de trei ori.

Cristiano Bergodi, mulțumit după FC U Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi a fost mulțumit după victoria obținută de Rapid în duelul cu FC U Craiova și i-a lăudat pe jucători pentru că au marcat multe goluri și pentru că au depus mult efort:

ADVERTISEMENT

„Au fost emoții. În ambele reprize n-am început așa de bine, eram deschiși prea mult, dar sunt lucruri pe care le vom lucra. Dar echipa a dat cinci goluri în deplasare și am avut o sumedenie de ocazii.

E normal că nu poți să dai mereu cinci goluri și să ai mereu ocazii, în a doua repriză am riscat puțin, dar mai avem lucruri de reglat în apărare.

ADVERTISEMENT

Craiova e o echipă foarte ofensivă, iar de fapt mai erau doi mijlocași defensivi pe banca de rezervă. Normal că au lăsat spații când s-a pierdut mingea, e normal, și  noi am jucat ofensiv și am lăsat spații”.

„Rrahamani e un jucător letal în fața porții!”

„Echipa nu trebuie să ia trei goluri, pentru că nu putem da meru cinci goluri. Rrahmani e un jucător bun, se pliază mult cu Marko Dugandzic, e letat în fața careului.

ADVERTISEMENT

L-a înlocuit foarte bine pe Marko, pe care l-am înlocuit pentru că a avut o problemă la coapsă, altfel nu îl puteam schimba, chiar dacă a ratat un penalty.

Pe fază ofensivă ne-am descurcat bine, dar noi jucăm ofensiv și e normal să nu fie întotdeauna un echilibru pe fază defensivă, dar trebuie să ne îmbunătățim jocul defensiv”, a continuat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte mulțumit de băieți, de felul în care joacă și de felul în care au reacționat, pentru că au reacționat imediat după ce au primit golurile.

Petrila e un jucător bun, la fel ca ceilalți, l-am luat pentru că are viteză, are calitate și într-un mecanism general e foarte bine. Kait a intrat bine, la fel și Ioniță, Albu, la fel.

E un spirit de grup, sunt mulțumit, îmi place să se joace ofensiv. Petrila are calități bune, avem pe benzi jucători rapizi, toată lumea s-a dăruti, sunt foarte mulțumit!”, a mai spus antrenorul Rapidului.

ADVERTISEMENT