Carousel hot news

Probleme MARI pentru Gigi: “TREBUIE să-mi DEA BANII”

Steaua a pierdut la FIFA procesul cu Bergodi şi este obligată să-i achite tehnicianului italian 120.000 de euro...
Autori: Daniel Vlad, Răzvan Scarlat | 03.04.2014 | 00:06
Probleme MARI pentru Gigi:

Steaua a pierdut la FIFA procesul cu Bergodi şi este obligată să-i achite tehnicianului italian 120.000 de euro

Cristiano Bergodi a fost demis de Gigi Becali după o partidă cu Şerif Tiraspol, din Liga Europa, disputată în 2009. La scurt timp, tehnianul italian şi-a mandatat avocatul să depună un memoriu la FIFA reclamînd că trebuie să mai primească încă 120.000 de euro, bani care includ restanţele salariale şi prima pentru calificarea în Europa League. După patru ani de judecată, membrii comisiei forului european i-au dat dreptate lui Bergodi, însă Steaua încearcă să întîrzie cît poate de mult plata către tehnician.

Plîngere la Tribunalul Ilfov

În acest sens, clubul din Ghencea a decis să conteste decizia prin care trebuie să-i plătească lui Bergodi suma de 120.000 de euro la Tribunalul Ilfov. În afara lui Bergodi, conducătorii din Ghencea au acţionat în instanţă pe FIFA şi pe TAS, plîngere care a fost înregistrată pe 11 februarie 2014. Steaua a apelat la această stratagemă pentru a nu avea emoţii cu licenţa pentru sezonul următor al Ligii 1.

proces

“Am cîştigat după ce m-am judecat patru ani!”

Contactat de FANATIK.RO, Cristiano Bergodi a declarat: “Da, aşa este, am cîştigat procesul cu Steaua. După patru ani de procese, mi s-a dat, în sfîrşit, dreptate. Este normal ce au făcut cei din Ghencea, mă aşteptam să conteste decizia. Dar nu au ce să facă, pînă la urmă vor trebuie să-mi plătească banii. De acest litigiu se ocupă avocatul meu, el ştie mai multe. În octombrie sau noiembrie anul trecut am primit decizia”.

Levy i-a dat în judecată pentru 100.000 €

Procesul cu Cristiano Bergodi nu este singurul cu care se confruntă gruparea din Ghencea. Ronny Levy, fost antrenor al Stelei în 2011, a făcut, la rîndul său, plîngere la FIFA, susţinînd că roş-albaştrii au faţă de el o datorie de 100.000 de euro. În aceşti bani sînt incluse salariile restante, primele din campionat, dar şi prima pentru calificarea în grupele Europa League.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!