Life

Berna de la Puterea Dragostei, amenințată cu moartea: ”Viața mea și a iubitului este pusă în pericol”

Berna de la Puterea Dragostei a fost amenințată cu moartea. Fosta concurentă a emisiunii este speriată și se teme pentru viața sa și a iubitului ei. Tânăra are de gând să apeleze la poliție.
06.09.2022 | 11:03
Berna de la Puterea Dragostei amenintata cu moartea Viata mea si a iubitului este pusa in pericol
Pe cine bănuiește Berna că a amenințat-o cu moartea. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Berna, fostă concurentă la Puterea Dragostei, din sezonul 2, a fost amenințată cu moartea. Tânăra vrea să meargă la poliție și să ceară un ordin de restricție.

Berna de la Puterea Dragostei a fost amenințată cu moartea. Cum s-a întâmplat totul

Berna este îngrijorată acum pentru viața ei și a iubitului său. Frumoasa blondină a detaliat cum a avut loc totul.

ADVERTISEMENT

În timp ce posta story-uri pe rețelele de socializare, Berna a primit un mesaj amenințător. Ulterior, l-a făcut public pentru a vedea și admiratorii săi situația cu care se confruntă.

”Steam liniștită pe balcon, puneam story-uri și dintr-o dată, am văzut de la o persoană acel mesaj care mi s-a părut foarte dubios.

ADVERTISEMENT

Eu automat l-am postat pentru că așa mi se pare corect. Este foarte urât ceea ce s-a întâmplat. M-a amenințat”, a spus Berna la Antena Stars, potrivit Spynews.

Berna vrea să depună plângere la poliție

Tânăra nu consideră normal ceea ce i se întâmplă și vrea să depună plângere la poliție. Tot de la oamenii legii va cere și un ordin de restricție pentru a fi protejată.

ADVERTISEMENT

 ”M-am gândit să merg la poliție și să depun plângere, dar și să cer un ordin de restricție. Îmi este teamă.

Este viață mea pusă în pericol, dar și viață iubitului meu. Nu e normal”, a mai completat Berna.

ADVERTISEMENT

Pe cine suspectează Berna de amenințarea cu moartea

Pentru sursa menționată, Berna a mai precizat că își suspectează fostul iubit de gestul condamnabil. Mai mult, nu ar fi prima oară când individul decurge la o astfel de faptă periculoasă.

” (…) Ne-am despărțit acum 2 ani. În timpul relației a fost normal. Însă, acum nu știu de ce se întâmplă așa ceva”, a  mai transmis Berna.

În prezent Berna are o relație cu un fotbalist pe nume Vadim Covalciuc. Cei doi se iubesc de câteva luni și ar avea planuri mărețe împreună.

Berna a dezvăluit că niciodată nu a avut un partener atât de frumos și sincer. Drept urmare, nu s-a sfiit să recunoască că este foarte îndrăgostită.

Berna a participat la Puterea Dragostei în sezonul 2. Acolo a format un cuplu cu Philip, dar în 2021 au hotărât să meargă pe drumuri separate. Motivul care a dus la ruptura relației ar fi fost gelozia lui Philip.

ADVERTISEMENT