Life

Berna de la Puterea Dragostei, conversație cu un artist internațional. Pe cine a pus ochii blondina

Berna de la Puterea Dragostei a confirmat că și-a găsit sufletul pereche, dar acum surprinde pe toată lumea. Cu ce vedetă din străinătate vorbește blondina.
27.07.2022 | 21:14
Berna de la Puterea Dragostei conversatie cu un artist international Pe cine a pus ochii blondina
Berna de la Puterea Dragostei, discuție cu un rapper de peste hotare. Cu cine vorbește blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale de la Kanal D a publicat o conversație cu un artist internațional. Tânăra de 24 de ani le-a arătat tuturor pe cine a pus ochii, chiar dacă de peste o lună are partener de viață.

Berna de la Puterea Dragostei, discuție cu un rapper de peste hotare. Cu cine vorbește blondina

Berna de la Puterea Dragostei are de ceva vreme iubit, dar asta nu o împiedică să vorbească și cu alți bărbați. Unul dintre aceștia este un muzician de peste hotare, căruia vedeta i-a trimis în urmă cu ceva vreme o filmare.

ADVERTISEMENT

Tyga este artistul care a apreciat videoclipul personal trimis de blondină. Vedeta și-a amintit de filmare la un un distanță și a îndrăznit să intre în vorbă cu fosta iubită a lui Philip. Frumoasa blondină nu a ezitat să-i răspundă.

Fosta participantă de la Kanal D este cea care a făcut publică conversația, care nu se știe cum a continuat după salut. Berna de la Puterea Dragostei nu a ascuns că este curtată de bărbați, deși iubește din nou de peste o lună.

ADVERTISEMENT

Berna, primele declarații despre noul iubit

Berna de la Puterea Dragostei este foarte îndrăgostită de un tânăr de 20 de ani pe care momentan îl ține ascuns de ochii lumii. Vedeta vrea să vadă cum decurg lucrurile și abia apoi este dispusă să vorbească despre relație.

„Deocamdată nu vreau. Vreau să devină ceva foarte serios și după o să-l arăt. Suntem împreună de o lună și câteva săptămâni, vreau să-l cunosc mai bine, să văd ce om este, dacă e alesul.

ADVERTISEMENT

Noi ne-am cunoscut printr-un prieten comun, la început nu mă gândeam că va fi ceva între mine și el, dar Dumnezeu așa a vrut să fie. Ne-am apropiat foarte mult, am tot ieșit afară într-o gașcă comună.

Îmi place că e foarte sincer, are un caracter foarte frumos, iar sufletul lui e foarte bun. E cel mai frumos dintre toți iubiții mei pe care i-am avut, iar sufletul lui m-a impresionat maxim”, a mărturisit blondina pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT